Gabriela Cristea a slăbit din nou. Cum arată vedeta la doar câteva luni după nașterea celui de-al doilea copil

Publicat: 11/12/2019 | 13:52

Gabriela Cristea este o femeie ce mereu a avut grijă de imaginea ei. Deși de-a lungul timpului s-a confruntat cu o serie de episoade în care a pus câteva kilograme în plus, vedeta a reușit de fiecare dată să slăbească și să se mențină în formă. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE VÂNĂTĂILE LUI WHAT’S UP! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE A FOST ÎNCĂTUȘAT)

Gabriela Cristea trece printr-o perioadă a vieții în care toate lucrurile par că merg ca unse. Ea are o familie minunată, alături de Tavi Clonda  și cele două fetițe, de care se bucură zilnic și de care este foarte mândră.(VEZI ȘI: GABRIELA CRISTEA VA AVEA UN BĂIEŢEL? A ŢINUT SĂ SE AFLE DE LA EA: „A VENIT MOMENTUL”)

Deși se dedică vieții de familie și se implică foarte mult în creșterea copiilor, Gabriela nu a uitat să aibă grijă și de ea. A rușit că după nașterea celui de-al doilea copil să slăbească destul de rapid.

Acum câteva zile, vedeta a postat pe contul de Instagram o fotografie care îi subliniază perfect silueta. Rochia verde pe care Gabriela o poartă îi flatează trupul și lasă să se vadă diferența de kilograme. Pe lângă kilogramele în minus, Gabriela Cristea afișează o atitudine degajată și sexy care exprimă liniștea din viața și familia ei.

Fanii au reacționat pozitiv la schimbarea Gabrielei și au felicitat-o, au încurajat-o să mențină această direcție și au lăsat mii de like-uri și comentarii pozitive.