Gabriela Cristea a fost surprinsă fără verighetă! Motivul pentru care a renunțat la ea. „Mi-e greu apoi”

Publicat: 26/04/2021 | 08:30

Gabriela Cristea a fost prinsă pe picior greșit. Vedeta a fost surprinsă fără verighetă și a fost imediat luată la întrebări. Cristina Șișcanu a vrut să știe neapărat de ce a renunțat prietena sa la bijuteria ce simbolizează legătura dintre ea și Tavi Clonda.

Dacă mulți s-au grăbit să tragă concluzii primite și să presupună că există probleme în relația Gabrielei Cristea, vedeta a lămurit lucrurile. Totul s-a întâmplat în cadrul unui eveniment difuzat în emisiunea ”Fetele lui Tavi”. Soțul Gabrielei Cristea a observat că aceasta nu poarte verigheta și i-a cerut imediat socoteală. (CITEȘTE ȘI: MAI VREA SAU NU COPII GABRIELA CRISTEA?! DEZVĂLUIREA PE CARE I-A FĂCUT-O CRISTINEI CIORAN)

Prezentă la scenă și Cristina Șișcanu a vrut să afle motivul pentru care prietena sa a renunțat la simbolul iubirii sale. Gabriela Cristea i-a liniștit pe cei doi imediat și le-a dat explicația. Se pare că din cauza oboselii, corpul Gabrielei Cristea reacționează, iar mai mereu mâinile i se umflă. Astfel, se pare că vedea a renunțat la verighetă din cauza unor motive medicale.

„N-am verighetă! Nu mi-am pusă și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, a spus Gabriela Cristinei, la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, relație de succes

În timp ce soția sa a renunțat la verighetă, Tavi Clonda o poartă cu mândrire. Acesta a ales-o specială să se potrivească cu look-ul său ușor rebel. (VEZI ȘI: GABRIELA CRISTEA, CRITICATĂ PENTRU APARIȚIA DE LA „MIREASA. URZEALA SOACRELOR”. DETALIUL RUȘINOS CARE A IEȘIT LA VEDERE)

„Să se potrivească cu stilul meu rock, un rock mai elegant. Eu trebuie să cânt și la chitară și trebuie să meargă. Este o verighetă 3D, e și aur alb, e și diamant.” a spus Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns la altar după șapte ani de relație. Cei doi au o relație frumoasă și au împreună două fetițe de care sunt foarte mândri.