Gabriela Cristea a făcut anunțul! Prezentatoarea TV va lansa o emisiune online

Publicat: 18/03/2020 | 10:39

Gabriela Cristea a făcut anunțul! Prezentatoarea TV va lansa o emisiune online și le-a dezvăluit fanilor despre ce anume va fi vorba.

Gabriela Cristea stăpânește foarte bine arta culinară. Vedeta gătește aproape zilnic pentru familia ei și adoră să facă acest lucru. Lăudată de apropiați pentru preparatele delicioase, prezentatoarea TV s-a gândit că ar fi o oportunitate bună de a face și niște bani cu ajutorul talentului ei.

Așa că Gabriela Cristea a decis să lanseze o emisiune online pentru gătit. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ GABRIELA CRISTEA ÎNTR-O ROCHIE MULATĂ, DUPĂ CE A SLĂBIT SPECTACULOS)

”Mie îmi place mult să gătesc și gătesc chiar super bine. Fac tot felul de prăjituri și tot felul de „drăcii” pe care le dau altora. Am filmat un demo pe care vreau să îl trimit agențiilor de publicitate și când o să fie totul gata o să lansez proiectul pe piață. Deocamdată m-am gândit să lansez emisiunea online și mai vedem. Eu pot să gătesc pentru alţii şi să nu mănânc deloc, pentru că eu gătesc de plăcere şi de plăcerea complimentului. Gătesc aproape în fiecare zi, gătesc pentru fete”, a declarat Gabriela Cristea pentru Libertatea.

Gabriela Cristea a slăbit spectaculos

În urmă cu câteva luni, Gabriela Cristea a decis că este cazul să scape de kilogramele în plus. Vedeta și-a dorit să revină la silueta pe care o avea înainte de cele două sarcini și încet-încet se apropie de rezultatul dorit. Însă, nu fără eforturi.

Gabriela Cristea a apelat la serviciile unei firme, care îi trimite zilnic mâncarea la pachet. Bineînșeles, caloriile sunt calculate pentru fiecare masă. Vedeta, însă, a ținut să le explice fanilor că nu este atât de ușor precum pare să scapi de kilogramele în plus. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA VA PREZENTA ÎNCĂ O EMISIUNE. CE PROFIL VA AVEA ȘI UNDE VA PUTEA FI URMĂRITĂ. “VĂ AȘTEPT ÎN CURÂND!”)

 ”Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc. La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micșorat stomacul. Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc ușor și sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: „E foarte ușor, am slăbit foarte ușor, nu am făcut nimic să slăbesc””, a mărturisit Gabriela Cristea.