Gabriela Crețu, senator PSD, teorii conspiraționiste despre pandemie: ”Un experiment global!”

Publicat: 02/06/2020 | 11:13

Gabriela Crețu, senator PSD și președinte al Comisiei pentru europene din Senatul României, a lansat teorii conspiraționiste legate de tehnologia 5G, dar și despre pandemia de coronavirus. A făcut-o într-o dezbatere în Parlamentul României.

CITEȘTE ȘI: UN MEDIC CELEBRU ARE O TEORIE ÎNGROZITOARE: „VACCINUL ÎMPOTRIVA COVID-19 NU VA FUNCȚIONA. POATE AGRAVA INFECȚIA”

Crețu a spus că prin tehnologia 5G sunt extrase informații, iar pandemia de COVID-19 ar fi, de fapt, ”un experiment global”. Discursul ciudat al acesteia a fost semnalat de fizicianul Cristian Presură, care a participat la acea dezbatere din Parlamentul României.

„Noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi […] am citit eu odată cifra aia cu multe zerouri de 10^27 biţi de informaţie pe care unii le utilizează pentru a ne controla comportamentele. De asta dacă măcar suntem resursă, trebuie să plătească dividentul [..] atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alţii, ştim din istoria ştiinţei, eu sunt doctor în epistemologie”, a declarat Gabriela Creţu.

Înregistrarea audierilor care au avut loc miercuri, 27.05.2020, în cadrul Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României (nota: independent de vointa noastra inregistrarea nu este integrală, partile de inceput si sfarsit nefiindu-ne disponibile). Audierile au avut ca suport Comunicarea Comisiei către Parlamentul European, Consiliu, Comitetul Economic și Social European și Comitetul Regiunilor – *Implementarea rețelelor 5G în condiții de siguranță în UE – Punerea în aplicare a setului de instrumente al UE* https://tinyurl.com/yapayttoLa audieri au luat cuvântul membri ai comisiei senatoriale, raportori europeni, reprezenanți ai ANCOM, Ministerul Comunicațiilor, Ministerului Sănătății, Ministerului Afacerilor Externe și din partea Coaliției STOP 5G România:Costel Stanciu – Asociația Pro Consumatori;Mădălina Apostol – Asociația Angel;Adrian Aciu – Asociația Pro Vita;Pompiliu Diplan – Alianța Părinților din România;Memoriul depus de noi poate fi consultat la https://tinyurl.com/ybpnus29 la care se vor adăuga alte materiale prezentate, solicitate în audieri.Vom reveni în postări viitoare cu detalii suplimentare despre evenimentul desfășurat și despre conținutul dezbaterilor.#STOP5GRomânia #ImpreunaSePoate

Publicată de STOP 5G România pe Vineri, 29 mai 2020

Gabriela Crețu, senator PSD, teorii conspiraționiste despre pandemie și tehnologia 5G

Potrivit fizicianului Presură, Gabriela Creţu a fost cea care a cerut organizaţiei neguvernamentale STOP 5G să facă un memoriu şi să vină cu el din „partea societăţii civile”. „La solicitarea Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României, Coaliţia STOP 5G România a întocmit şi a depus un Memoriu care prezintă poziţia societăţii civice în raport cu această comunicare”, au precizat reprezentaţii organizaţiei la dezbatere, scrie stiripesurse.ro. (NU RATA: INSTITUTUL DIN WUHAN, ACUZAT CĂ A FABRICAT COVID-19. DIRECTOAREA RUPE TĂCEREA: ”CUM AR FI PUTUT SĂ…”)

De altfel, tot Creţu a subliniat că pandemia de coronavirus este „un mare mare experiment global” în care lumea va afla cine sunt cei utili şi cine nu.