Gabriela a murit pe un pat de spital din Anglia, după ce a născut! Medicii, acuzați că i-au administrat sânge prea târziu

Publicat: 07/01/2020 | 16:37

Gabriela Pintilie, o româncă de 36 de ani, și-a pierdut viața în Anglia, pe un pat de spital, la scurt timp după ce a adus pe lume o fetiță. Ea nu a putut să nască natural, astfel că medicii au decis să îi facă operație de cezariană. A pierdut mult sânge și nu a mai putut fi salvată.

Tragedia a avut loc în luna februarie a anului trecut, doar că totul a ieșit la iveală abia acum, în urma procesului pe care familia româncei l-a intentat împotriva reprezentanţilor Spitalului Basildon (Essex). (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, COMPORTAMENT SUSPECT LA NUBA! SUNT SEMNE CĂ…)

Tânăra mămică româncă a ajuns la spitalul din Basildon pe 26 februarie 2019, atunci când au început contracţiile şi i s-a rupt apa, cu trei zile înainte de data stabilită pentru naştere.

După o serie de întârzieri, medicii englezi au încercat o naştere naturală, însă atunci când nu au reuşit, au recurs la varianta unei operaţii de cezariană.

Gabriela a născut o fetiță perfect sănătoasă

În jurul orei 21.35, femeia  adus-o pe lume pe fiica sa, perfect sănătoasă. Imediat după naştere însă, Gabriela a avut o hemoragie puternică, iar medicii au operat-o de urgenţă. (NU RATA: POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ AU ”TĂBĂRÂT” PE GIGI BECALI! IMAGINI EXCLUSIVE)

Potrivit dr. Malcolm Griffiths, un medic ginecolog independent, Gabriela Pintilie a pierdut aproximativ 600 ml de sânge în numai 30 de minute, o cantitate obişnuită în cazul operaţiei de cezariană.

Medicul a mai explicat în faţa instanţei că, totuşi, după o altă jumătate de oră, românca a mai pierdut alţi doi litri de sânge, notează starspost.com. (VEZI AICI: FAMILIA INSISTĂ CA WHAT’S UP SĂ URMEZE UN PROGRAM DE TERAPIE PENTRU…)

În tot acest timp, medicii nu i-au administrat sânge, iar după câteva ore, când era deja prea târziu, i-au administrat şase unităţi de sânge.