Gabriel Tamaș a primit sentința, după ce a fost prins conducând cu 205 km/h. Câți ani va avea permisul de conducere suspendat

Publicat: 08/01/2020 | 17:44

Gabriel Tamaș a primit sentința în procesul în care este implicat. Câți ani va avea permisul de conducere suspendat.

Jucătorul Astrei Giurgiu a primit sentința la procesul în care este implicat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Avocatul care l-a reprezentat pe fotbalist a reușit să reducă pedeapsa acestuia de la patru ani la trei ani de interdicție la șofat.

Se pare că Tamaș va trebui să achite și o amendă în valoare de 2.400 de lei. Potrivit Gazetei Sporturilor, avocatul fotbalistului a declarat că Gabriel Tamaș s-a temut să fie prezent la tribunal și faptul că jucătorul Astrei este mulțumit de verdictul procescului. (CITEȘTE ȘI: DECLARAȚIE HALUCINANTĂ A SOȚIEI LUI TAMAȘ: “DE UNDE SĂ ȘTIU UNDE E?! SUNT MĂ-SA?!”)

Conform aceleiași surse, Gabriel Tamaș și-ar dori să revină la Hapoel Haifa. Tamaș a ajuns la Astra Giurgiu, la începutul lunii august, după ce a plecat cu scandal de la Hapoel. Aflat în cantonament în România cu Hapoel Haifa, Tamaș a fugit din cantonament și nu s-a prezentat la antrenamentele echipei sale.