Gabriel Oprea Jr., scandal în miez de noapte, în Capitală. Acuze dure: “Au fost trimiși la pont, noaptea ca hoții!” Care a fost miza

Publicat: 25/04/2020 | 09:40

Între Mihaela Nunweiller și Gabriel Marian Oprea, fiul fostului ministru al MApN, pare să fi început un conflict, ce ar avea ca miză un loc de parcare. Ultimul episod al diferendului dintre cei doi a avut loc joi seara, în jurul orei 23.00. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Aflată în apartament, fiica fostului mare fotbalist Lică Nunweiller a obervat, la un moment dat, că un echipaj îi fotografiază mașina. Într-un suflet, femeia a coborât și a început un dialog cu agenții.

V-a dat comandă tătucul domnului să veniți săstiri-mi faceți asta? Nu înțeleg de ce noaptea, ca hoții, veniți să-mi fotografiați mașina. De trei săptămâni stă parcată așa. Vi se pare că nu este regulamentar? De ce nu m-a sunat? Fiul generalului Oprea știe unde stau. Mașina mea este pe locul meu de parcare, proprietate”, le-a explicat Mihaela Nunweiller celor doi agenți.

Ulterior, aceasta i-a arătat unui polițist că nu a încălcat legea și că a parcat regulamentar autoturismul. “Este trotuar!”, a strigat agenta care a fost trimisă la fața locului. Ulterior, fiica lui Lică Nunweiller le-a arătat polițiștilor o altă mașină, cea a administratorului complexeului, parcată chiar în fața unor uși.

Fiul lui Gabriel Oprea, sprijinit de mașina de poliție

La un moment dat, un agent i-a atras atenția Mihaelei că încurcă accesul în scara de bloc, locatarii neputând utiliza o rampă.

“E pusă din banii noștri, care se poate muta. Ce faceți este un abuz. Domnul care a montat rampa pentru fiica lui, chiar m-a întrebat dacă poate să o facă. I-am spus că da, că este dreptul lui. Ați fost trimiși la pont, noaptea ca hoții”, le-a mai transmis fiica lui Lică Nunweiller.

Din primele informații, Gabriel Oprea Jr. ar încerca să intre în posesia locului de parcare care îi aparțile Mihaelei Nunweiller, care este fix lângă intrarea în casa lui.

“Nu l-am lăsat să facă grătar și…”

După câteva minute, cei doi agenți s-au retras. Întreaga scenă a fost urmărită din stradă de fiul lui Gabriel Oprea. Acesta stătea sprijinit de mașina de poliție, cu o cutie de suc în mână și savura o țigară.

Dacă nu deschideam geamul la dormitor, nu știam! Și dacă nu îl sunam pe portar… că și ăla alt păduche care ciugulește șpagă de la ăștia. Nu m-ar fi sunat să-mi spună că mașina îmi este fotografiată. Ăla nu este trotuar, este locul meu de parcare. Au fost trimiși la pont, i-a trimis Oprea să-mi dea amendă pentru că nu am fost de acord ca fiul lui să facă grătar cu foc într-un spațiu unde nici măcar o mașină de pompieri nu ar intra. Este anormal să faci grătar cu foc între blocuri, i s-a spus asta”, a mai spus Mihaela Nunweiller.

Abuzul de la miezul noptii!Adica noaptea ca hotii, cum stiu ei mai bine sa actioneze!

Publicată de Mihaela Nunweiller pe Joi, 23 aprilie 2020