Gabriel Fătu, mesaj lingușitor pentru Gabriela Firea! Cum l-a surprins pe actor în timpul unor repetiții

Publicat: 17/12/2019 | 12:55

Gabriel Fătu a făcut public un mesaj lingușitor la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. Gestul actorului a venit la scurt timp după ce aceasta a apărut pe neașteptate la Centrul Metropolitan de Educație și Cultură “Ioan I. Dalles”, unde aveau loc repetiții pentru premiera unei piese.

Citește și: Gabriela Firea vrea modificarea Codului Rutier: ”Autobuzele STB trebuie să circule pe liniile de tramvai”

Gabriel Fătu, mesaj lingușitor pentru Gabriela Firea

Actorul Gabriel Fătu a avut parte de o surpriză în urmă cu câteva zile. Potrivit mărturisirilor lui, în timp ce repeta pentru premiera piesei “Barza domnului ministru”, pe scenă nu a apărut doamna Trandafir… ci doamna Firea! Primarul general al Bucureștiului, care le-a făcut actorilor o vizită inopinată. Fostul prezentator nu a ratat ocazia de a se fotografia cu Gabriela Firea și, când a postat imaginea pe o rețea de socializare, el a scris un mesaj în care și-a așternut impresiile.

“… și ieri repetam și eram in focuri. Premiera! «Barza domnului ministru»! Și așteptam sa intre doamna Trandafir. Și nu mai intra, ca aveam cu ea o replica… Și, deodată, rămân fără nicio replica: însăși doamna Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei!!! Intr-o vizita de lucru, sa vadă ce se mai întâmpla in Instituțiile de cultura.

Și replica mea era…«Mi-ați luat piuitul»! Și chiar mi l-a luat, ca n-am mai putut sa o zic. ???? Frumoasa surpriza! Cine zicea ca vineri 13 nu e zi cu noroc? ????”, a scris Gabriel Fătu pe pagina sa oficială de Facebook.

Mesajul lingușitor al actorului nu a rămas fără ecou… Printre comentariile pozitive ale internauților, s-au numărat și unele negative, pe care le puteți vedea în galeria foto a articolului.