Gabriel Dorobanțu a fost confirmat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a cântărețului

Publicat: 13/12/2020 | 20:35

Gabriel Dorobanțu a fost diagnosticat cu noul coronavirus, în urmă cu mai bine de o săptămână. Artistul, în vârstă de aproape 68 de ani, a făcut anunțul pe pagina sa de socializare, acolo unde a menționat că le este foarte recunoscător medicilor care l-au îngrijit.

Gabriel Dorobanțu a fost înternat 12 zile la spital. La ora actuală, el se află acasă, în afara oricărui pericol. Cântărețul a mărturisit că nu ar fi supraviețuit fără ajutorul medicilor.

“Pe acești oameni și încă alții, care m-au salvat, nu-i cunosc. Le știu numele: Mia, Luminița, Alexandra, Bogdan, Alex, Rebeca, Lidia, Dana. Le sunt recunoscător, le mulțumesc iar ei știu că viața mea a depins de ei. Medicația, omenia și interesul cadrelor medicale de a-și face datoria, mi-au dat posibilitatea să mă recuperez după 12 zile de spitalizare. Vă îmbrătișez, îngeri păzitori! Toată aprecierea dlui Zanfir, managerul spitalului”, a scris Gabriel Dorobanțu într-o postare pe Facebook.

Gabriel Dorobanțu s-a retras din viața publică

După o viață întreagă pe scenă și în lumina reflectoarelor, Gabriel Dorobanțu a decis să se se retragă într-o zonă de munte, unde este liniște și pace. El și-a construit o casă în comuna Cornu, din județul Prahova.

„Pentru mine, faptul că am plecat de vreo 18 ani din Bucureşti înseamnă mare lucru. Eu nu m-am retras din activitate aşa cum credeţi voi şi cum spuneţi voi mereu, eu am plecat din Bucureşti pentru că am vrut să respir aer curat şi atâta tot. ”, spunea Gabriel Dorobanțu la Antena Stars.