Gabriel Cotabiță a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Care este starea de sănătate a artistului

Publicat: 05/01/2021 | 18:27

Încă un artist a căzut pradă noului coronavirus. Este vorba despre Gabriel Cotabiță, care se află internat în spital în aceste momente. 

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Gabriel Cotabiță a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Soția artistului a mărturisit pentru sursa citată că acesta are nevoie de monitorizare permanentă din partea medicilor, mai ales că se mai confruntă și cu alte probleme de sănătate.

De asemenea, soția lui Gabriel Cotabiță a mărturisit că speră ca testul artistului să iasă negativ zilele acestea, ca el să se poată întoarce acasă.

„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat tânăra, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Gabriel Cotabiță a rămas cu sechele după problemele de sănătate pe care le-a avut

După problemele de sînătate grave pe care le-a avut acum ceva timp, Gabriel Cotabiță a rămas, pentru o perioadă, cu sechele. Atunci când urca pe scenă, artistul povestea că avea nevoie de prompter, mai ales din cauza faptului că avea și pierderi de memorie.

”Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi”, a declarat Gabriel Cotabiţă pentru o publicație.