Gabi Luncă a murit! Ultimele cuvinte pe care regina muzicii lăutărești i le-a spus fiicei ei

Publicat: 03/04/2021 | 20:12

Gabi Luncă, supranumită regina muzicii lăutărești, s-a stins vineri seara. Era internată, după ce fusese despistată cu CIVID-19. Ce i-a spus fiicei ei înainte de a muri?

S-au dus Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu, iar tot la fel de repede și Gabi Luncă a părăsit, pentru totdeauna, scena. A lăsat în urmă un gol imens în muzica lăutărescă din România, iar sute de mesaje pe rețelele de socializare s-au scris pentru ea, de la prieteni, artiști…

Gabi Luncă a murit! Ultimele cuvinte pe care regina muzicii lăutărești i le-a spus fiicei ei

Rebeca, una dintre fiicele sale, avea să dezvăluie care au fost ultimele cuvinte ale artistei înainte de a muri. ”Mama ne-a lăsat o bogăție mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase…. Avem de ce plânge, vom plânge toată viaţa. Ultima oară am vorbit cu ea acum două zile. Știți care a fost ultimele ei cuvinte? Rămâneţi cu Iisus!”, a spus Rebeca, la rtv.net. (CITEȘTE ȘI: EROAREA CARE I-A COSTAT VIAȚA! CE AU ÎN COMUN DECESELE LUI NELU PLOIEȘTEANU, GABI LUNCĂ ȘI CORNELIA CATANGA)

Rebeca a mai dezvăluit că a solicitat, după moartea mamei sale, să fie făcut din nou un test pentru coronavirus pentru a se arăta dacă artista mai era sau nu infectată cu COVID-19. Asta pentru a ști cum se va proceda cu înmormântarea. Ea își dorește să o poată lua acasă, iar toți cei dragi să-și poată lua adio de la ea creștinește, și nu cum s-a întâmplat în cazul Corneliei Catanga, înmormântată la doar o zi după deces din cauza faptului că încă era depistată cu COVID-19! ”Am solicitat să se facă testul, să ne-o dea acasă, să putem să ne luăm rămas-bun creştineşte şi sper să nu fie nici un fel de problemă”, a mai spus fiica lui Gabi Luncă.