EXCLUSIV. Gabi Iancu a devenit tătic! Declarații emoționante de lângă soția lui: ”Eram în autocar… Am stat două ore să intru”

Publicat: 28/06/2020 | 17:03

Gabi Iancu, fotbalistul Viitorului, a devenit duminică tătăc pentru prima dată! Căpitanu echipei pregătite de Gică Hagi a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, cum a aflat că soția lui, Ioana, urmează să aducă pe lume moștenitorul familiei. Este băiat și a avut la naștere 2,850 de kilograme.

Gabi Iancu a uitat repede de supărarea pricinuită de meciul de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, unde Viitorul a remizat, 3-3, dar după ce a condus cu 3-1. Asta pentru că soția lui, Ioana, a născut duminică dimineața, la o clinică din Constanța. Un băiețel! ”Sunt emoționat! Sunt lângă el, acum! Aștept cu nerăbdare să-l iau în brațe Să-l iau acasă, apoi, să văd cum este, sunt emoționat, nu m-am întâlnit niciodată cu acest sentiment. Este unul frumos”, sunt cuvintele lui Gabi Iancu, la scurt timp după ce și-a văzut soția, dar și mititelul.

Tot Gabi Iancu a dezvăluit cum a aflat. ”Eram în autocat, ne întorceam de la Sfântu Gheorghe, unde avusese, meci. M-a sunat cineva, mi-a spus că se apropie, că naște…” Într-un suflet a ajuns la clinică. A așteptat două ore până să intre.