Gabi Bădălău, „vrăjit” de Bianca Drăgușanu „Este o femeie frumoasa și deșteaptă”

Publicat: 06/01/2021 | 12:29

Gabi Bădălău a făcut primele declarații, după ce CANCAN.RO l-a surprins alături de Bianca Drăgușanu, la o sesiune „serioasă” de cumpărături în Dubai.

Gabi Bădălău a vorbit foarte frumos despre fosta soție a lui Alex Bodi. Încă căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, alături de care are doi băieți, „Donjuanul” dâmbovițean a declarat că deși orice bărbat si-ar dori s-o aibă pe blondină, nu este nimic concret între ei momentan.

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău pentru Spynews.ro.

Au luat la rând magazinele de firmă împreună

Încă soțul Claudiei Pătrășcanu a fost surprins marți (5 ianuarie 2021) în compania Biancăi Drăgușanu într-un renumit magazin din Dubai. Mai exact, cei doi au vizitat reprezentanța Dior. După cum se observă și în imagini, Gabi Bădălău pare că a abordat în Emirate un stil vestimentar „mioritic”. Bădălău și-a asortat treningul ”spectaculos” cu ceasul scump din aur. Din „peisaj” nu a lipsit nici indispensabilul accesoriu din pandemie, masca de protecție.

VEZI ȘI: Florin Salam, spectacol incendiar cu manele, șampanii și dedicații la Dubai! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au luat parte la distracție