Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, noi declarații. Se împacă sau nu cei doi foști soți „Totul e perfect”

Publicat: 16/04/2021 | 18:13

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au oferit noi declarații la ieșirea din sala de judecată. Cei doi se află în proces de divorț pentru custodia copiilor lor de anul trecut.

Gabi Bădălău a fost primul care a precizat faptul că nu mai există nicio urmă de împăcare între el si cântăreață, deși cei doi au fost împreună cu copiii într-o vacanță la munte.

”Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există (n.r. o posibilă împăcare)”a declarat Gabi Bădălău.

VEZI ȘI: Gabi Bădălău a activat “planul roșu” în negocierile cu Claudia Pătrășcanu! Discuțiile-bombă pe care le-au purtat în timpul vacanței de la munte

Claudia a fost și mai vehementă în privința unei eventuale împăcări. Mai mult, artista a ținut să precizeze că este foarte „pornită” pe tatăl copiilor ei pentru faptul că acesta ar încerca să o scoată cu probleme psihice pentru a-i lua băieții.

”Doamne iartă-mă! (n.r. vis-a-vis de împăcare) Acum, dacă am încercat să fie bine pentru copii, nu înseamnă că ne-am și împăcat. Nu mai văd această împăcare ca și cuplu. Astăzi, în instanță, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit. Încerc degeaba să fac ca lucrurile să fie bine pentru copii. Susține că-mi ia copiii! M-a amenințat cu asta din anul 2019. Vrea să mă scoată nebună, să-mi scoată un certificat medical. Mi se pare un pic fabulos și de râs și asta arată că nu-ți dorește liniștea copiilor”a declarat și Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Din ce face Claudia Pătrășcanu bani, după divorțul de Gabi Bădălău. Vedeta și-a deschis propria afacere