Gabi Bădălău, romantic incurabil. Ce cadou i-a făcut Biancăi Drăgușanu după ce a dus în cel mai luxos resort din Maldive

Publicat: 09/01/2021 | 09:43

Bianca Drăgușanu este tratată ca pe o adevărată regină. Gabi Bădălău vrea să o cucerească cu orice preț, iar acest lucru este evident din gesturile pe care le face. După zilele petrecute în Dubai, cei doi au plecat direct în Maldive.

Nici bine nu au ajuns pe unul dintre cele mai frumoase tărâmuri exotice din lume, căci încă soțul Claudiei Pătrășcanu  i-a făcut o surpriză romantică Biancăi. Gabi i-a dăruit un buchet imens de trandafiri roșii, iar blondina le-a arătat imediat fanilor florile frumoase pe care le-a primit.

Bianca Drăgușanu a primit un buchet de trandafiri roșii de la Gabi Bădălău

Cazați la cel mai scump resort din Maldive

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt cazați la cel mai scump resort din Maldive. O singură noapte de cazare în hotelul respectiv costă 35.000 de euro.

Public, cei doi au declarat că nu sunt împreună, dar că sunt singuri, disponibili și asumați.

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău pentru Spynews.ro.

Au luat la rând magazinele de firmă împreună

Încă soțul Claudiei Pătrășcanu a fost surprins marți (5 ianuarie 2021) în compania Biancăi Drăgușanu într-un renumit magazin din Dubai. Mai exact, cei doi au vizitat reprezentanța Dior. După cum se observă și în imagini, Gabi Bădălău pare că a abordat în Emirate un stil vestimentar „mioritic”. Bădălău și-a asortat treningul ”spectaculos” cu ceasul scump din aur. Din „peisaj” nu a lipsit nici indispensabilul accesoriu din pandemie, masca de protecție.

Bianca și Gabi au mers la shopping în Dubai