Gabi Bădălău, prădat de hoți! Locuința din Bolintin Vale i-a fost spartă

Publicat: 19/06/2020 | 11:11

Locuința din Bolintin Vale pe care o deține Gabi Bădălău a fost călcată de hoți. Mai mullte persoane i-au spart casa, de unde au furat mai multe obiecte de valoare. S-a întocmit dosar penal, iar polițiștii efectuează, acum, o anchetă.

CITEȘTE ȘI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU SE SIMTE AMENINȚATĂ DE GABI BĂDĂLĂU! ÎN PLIN DIVORȚ, ARTISTA ESTE ATACATĂ DUR: ”ÎMI TRIMITE MESAJE DE AMENINȚARE ȘI INTIMIDARE, CĂ…”

Totul s-a petrecut în seara zilei de 18 iunie, la Bolintin Vale, acolo unde Gabi Bădălău deține o vilă. Un bărbat a anunțat Poliția, după ce a sesizat mai multe persoane care tocmai intrau prin efracție într-o casă. Agenții au ajuns la fața locului, dar nu s-au întâlnit cu hoții, care dispăruseră. Urmează ancheta, după ce s-a întocmit un dosar penal.

”Pe 18 iunie, în jurul orei 19:00, un bărbat a anunțat că mai multe persoane au intrat în locuința lui Gabi Bădălău și au sustras mai multe lucruri. S-a deschis dosar penal și urmează să se efectueze cercetări în acest sens”, a anunțat Ioana-Emanuela Sârbu, purtător de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Gabi Bădălău, prădat de hoți. Locuința din Bolintin Vale i-a fost spartă

Gabi Bădălău are încă o problemă pe cap, după procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu, care se întinde de luni bune. Hoții i-au spart locuința din Bolintin Vale, de unde i-au sustras mai multe obiecte de valoare. Revenind la divorț, Bădălău și Claudia Pătrășcanu au dat semne, în ultima perioadă, că s-ar putea înțelege, până la urmă.

Chiar cântăreața dezvăluia că se înțelege mai bine cu Gabi Bădălău, având o relație decentă. Totul pentru cei doi băieți pe care-i au împreună. Însă până la această dezvăluire, cei doi s-au șicanat permanent. Claudia spunea că că a fost dată afară din locuința de la Bolintin Vale, care acum a fost călcată de hoți, împreună cu cei doi copii. „Adevărul este că am fost dați afară din casă. Împreuna cu copiii, am fost dată afară din casă… Acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliție 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliție”, spunea Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău și-au anunțat divorțul toamna trecută

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu anunțau că nu mai e cale de înțelegere și urmează divorțul. Cântăreața voia o despărțire amiabilă, dar s-a împotrivit Gabi, care a ales calea instanței. „Dacă ar fi respectat faptul că sunt mama copiilor lui, ar fi simţit acest lucru în inimă şi m-ar fi respectat toată viaţa. Dar deocamdată postează doar tot felul de mesaje dubioase şi răutăcioase. Atunci când încă mai ai sentimente de respect şi iubire pentru mama copiilor tăi, înseamnă că îţi iubeşti copiii. Dacă nu mai ai aceste sentimente, înseamnă că nici pe copii nu îi iubeşti şi nu îi respecţi”, a spus atunci Claudia Pătrăscanu.

Tot ea voia liniște în viața ei și a celor doi copii. „Îmi doresc linişte şi să se termine acest divorţ. Este obositor şi trist pentru copiii noştri care mai târziu vor creşte şi nici ei nu vor avea linişte în sensul acesta”, comenta Claudia.