Gabi Bădălău, mesaj cu subînțeles pentru Bianca Drăgușanu? Ce a postat afaceristul pe Instagram

Publicat: 26/02/2021 | 15:01

Gabi Bădălău a publicat pe contul său de Instagram un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare. Afaceristul continuă să trimită ”săgeți” spre fosta lui iubită.

S-au ferit de ochii curioșilor și au stat timp de o lună în vacanță, în două destinații exotice. După ce s-au întors din Dubai și Maldive, lucrurile păreau să fie numai lapte și miere în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. Fosta prezentatoare de la Kanal D radia de fericire și îi declara iubirea afaceristului pe rețelele de socializare. Însă, în urmă cu aproximativ două săptămâni, s-a produs ruptura.

Cu câteva zile în urmă, publicam, de altfel, în premieră națională, înregistrări audio și video ale discuțiilor halucinante dintre cei doi “foști”. Iar, acum, Gabi Bădălău pare că-i trimite niște replici cu subînțeles Biancăi Drăgușanu. Afaceristul a publicat pe contul său de Instagram un mesaj, în dreptul căruia a pus o inimioară roșie ruptă în două.

”O iubire pe care ești nevoit să o păzești nu înseamnă nimic”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram. La câteva minute, însă, a șters postarea care le-a dat fanilor de gândit. Nu de alta, dar par niște ”înțepături” îndreptate spre Bianca.

Gabi Bădălău, mesaj cu subînțeles pentru Bianca Drăgușanu?

Ce ofertă i-a făcut Gabi Bădălău Claudiei Pătrășcanu

La jumătatea lunii, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au sărbătorit împreună ziua de naștere a băiețelului lor, Nicolas. Cei doi au lăsat scandalul deoparte și păreau să revină la sentimente mai bune. Ulterior, însă, războiul dintre afacerist și artistă a luat amploare și cei doi și-au aruncat din nou vorbe grele.

Artista a depus o plângere la Judecătoria Constanța împotriva fostului partener de viață, după ce acesta i-a adus acuzații extrem de grave. Pe de altă parte, Gabi Bădălău susține că vrea să facă pace și i-a făcut o ofertă artistei. Afaceristul s-a oferit să îi achiziționeze Claudiei și celor doi băieți pe care îi are împreună cu ea o casă în zona de Nord a Capitalei, o mașină și plata taxelor școlare ale copiilor la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ.

Claudia Pătrășcanu crede, însă, că este vorba doar despre o strategie pe care a pus-o la cale Gabi Bădălău, de ochii lumii, fără însă a se ține de cuvânt.