Gabi Bădălău i-a pus Biancăi Drăgușanu un Rolex pe mână?!

Publicat: 07/01/2021 | 23:35

Gabi Bădălău pare să fie pe ”cai mari” la început de an! După ce a fost la o repriză de shopping de ”calitate” împreună cu Bianca Drăgușanu, ”donjuanul” dâmbovițean ar fi făcut un gest de milioane. Gabi Bădălău se pare că i-a pus pe mână Biancăi un superb Rolex. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii.

Noul cuplu “B&B” – Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău – care se conturează în lumea mondenă continuă să facă senzație în emirate. La început de an, ”donjuanul” dâmbovițean ar da dovadă de o dărnicie ieșită din comun.

După cum Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă, în una dintre postările pe care le-a făcut pe Instagram, la scurt timp după ce Gabi Bădălău a ajuns în Dubai, pe mâna acesteia și-a făcut loc o superbă bijuterie. Din câte se pare, ”fostul” Claudiei Pătrășcanu i-ar fi pus pe mână Biancăi Drăgușanu un superb Rolex.

Evenimentele românești de pe ”tărâmul miliardarilor” par că se petreacă cu repeziciune. Gestul făcut de Gabi Bădălău s-ar fi produs la scurt timp după ce acesta și-a etalat, la sesiunea de shopping de la Dior, o altă superbă bijuterie. Mai exact, Gabi Bădălău a apărut la cumpărături cu un fabulos Audemars Piguet de 80.000 de euro. (NU RATA: PRIMA REACȚIE A BIANCĂI DRĂGUȘANU, DUPĂ CE A FOST SURPRINSĂ ÎN COMPANIA LUI GABI BĂDĂLĂU „ESTE ADEVĂRAT”)

Gabi Bădălău i-a pus Biancăi un Rolex pe mână?!

Gabi Bădălău, viață de magnat 

Cu toate că a declarat în procesul de divorț că are un venit de 2.000 de lei și le plătește celor doi copii o pensie alimentară  extrem de mică, corespuzătoare cu venitul declarat, Gabi Bădălău pare că trăiește pe picior mare.

Încă soțul Claudiei Pătrășcanu pare că își permite accesorii extrem de scumpe și petrece în cele mai exclusiviste locuri, chiar și atunci când încasează un salariu cu care românul de rând abia poate să trăiască de pe o zi pe alta. Ce miracol, ce minune! (VEZI ȘI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU, DEZVĂLUIRI DESPRE IUBITA LUI GABI BĂDĂLĂU)

Cum au fost fotografiați Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

La scurt timp după Revelion, Gabi Bădălău a lăsat deoparte problemele provocate de divorțul în care este implicat și a ”fugit” în Emirate pentru o binemeritată vacanță.

Încă soțul Claudiei Pătrășcanu a fost surprins marți (5 ianuarie 2021) în compania Biancăi Drăgușanu într-un renumit magazin din Dubai. Mai exact, cei doi au vizitat reprezentanța Dior. După cum se observă și în imagini, Gabi Bădălău pare că a abordat în Emirate un stil vestimentar „mioritic”.

Bădălău și-a asortat treningul ”spectaculos” cu ceasul scump din aur. Din „peisaj” nu a lipsit nici indispensabilul accesoriu din pandemie, masca de protecție. Din câte se pare, sexoasa Bianca Drăgușanu i-ar fi insuflat noului partener pasiunea pentru shoppingul „calificat”. Cei doi s-ar fi perindat pe îndelete prin cele mai ”calificate” magazine din Dubai .

Gabi Bădălău a purtat, la cumpărături în Dubai, un ceas Audemars Piguet de 80.000 de euro

Gabi Bădălău, mega-controversă conjugală

S-au iubit cu mare patos și au doi copii împreună, însă viața a avut alte planuri pentru Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Cei doi au decis să pună capăt mariajului, iar de acolo până la izbucnirea unui adevărat război nu a mai fost decât un singur pas.

În instanță, artista îl acuză pe fostul soț că nu i-a lăsat nici casa, nici alte bunuri și că nu le acordă copiilor săi nici măcar pensia alimentară. Pe de altă parte, Gabi Bădălău le-a povestit jurnaliștilor, la ieșirea din tribunal, că fosta soție a avut o atitudine extrem de acidă și violentă la adresa lui și că nu se poate discuta cu ea, lucru contrazis de Claudia Pătrășcanu.

“Am venit pentru un divorț și pentru copiii noștri. Mi-e teamă doar de Dumnezeu. Depinde ce vor considera domnii judecători. Am venit și cu martori, cu mama, care a stat lângă noi și m-a ajutat în creșterea copiilor. Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine. Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați.

Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic. Nimeni nu a spus nimic, s-a amânat (n.r. procesul), pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

„Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog”, a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars, după ce ambii au ieșit din sala de judecată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.