Gabi Bădălău a dormit acasă la Claudia Pătrășcanu. Ce se întâmplă, de fapt, între ei

Publicat: 16/04/2021 | 21:41

Au încheiat orice legătură amoroasă, însă se văd de dragul copiilor pe care îi au împreună. Gabi Bădălău a dormit recent acasă la Claudia Pătrășcanu, în Agigea, potrivit declarațiilor artistei.

Ieri, 15 aprilie, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut, din nou, o întrevedere în sala de judecată, pentru procesul de custodie al celor doi băieți. Potrivit cântăreței, de această dată milionarul a cerut custodia exclusive a copiilor.

„Vrea să-mi ia copiii! Asta doar în mintea lui! Una spune la televizor, alta face în realitate. Când ești bun, ești luat de prost. În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea. Tot timpul fac rugăciuni”, a declarat cântăreața.

La intrarea în sala de judecată, și Bădălău a făcut câteva precizări scurte: „Nu știu ce se va întâmpla azi. Acum am venit. Vorbim când se termină. O să vină și Claudia. Este trafic prin oraș o să vină cu siguranță. Copiii sunt bine. A fost foarte frumos (n.r. weekend-ul petrecut la munte)”, a declarat acesta la Antena Stars potrivit spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Gabi Bădălău a aruncat cu vorbe grele pe internet: ”Este cea mai perfidă!” La cine se referă?

Gabi Bădălău a dormit acasă la Claudia, la Agigea

Amintim faptul că cei doi părinți au plecat împreună cu copiii în vacanță la munte. Claudia și Gabi au stat cu micuții lor, s-au jucat împreună, au făcut diverse activități. Mai mult decât atât, Pătrășcanu a menționat că Gabi Bădălău a dormit acasă la ea, la Agigea, acolo unde locuiește acum cu fiii ei, totul pentru a-i apropia pe băieți de tatăl lor.

„A fost ok la munte în weekend pentru că eu, mama copiilor, mi-am dorit să fac copiii să se apropie de el. Săptămâna trecută, pe weekendul meu cu copiii, am mers cu toții la munte. Acum trei săptămâni a dormit la mine. Dar tatăl copiilor dorește să-i ia de lângă mine. El nu se gândește la copii, vrea să-mi facă rău. Nu mai văd o împăcare ca și cuplu. Azi, în instanță, lucrurile au stat diferit. Degeaba încerc eu să fac bine. Vrea să mă declare nebună, să-mi scoată un certificat medical! Nu dorește liniștea copiilor”, a mai precizat aceasta conform click.ro.

VEZI ȘI: Lovitură de teatru! Alex Bodi ar fi determinat să se împace cu Bianca Drăgușanu. Gestul care l-a scos pe Gabi Bădălău din sărite