Gabi Bădălău a aruncat cu vorbe grele pe internet: ”Este cea mai perfidă!” La cine se referă?

Publicat: 15/04/2021 | 17:56

Gabi Bădălău a lovit, din nou, pe Instagram cu un mesaj care pune multe semne de întrebare. Afaceristul spune că ”este cea mai perfidă”, dar nu dă nicio explicație sau vreun nume.

Cuvintele i-au pus pe fanii lui Bădălău pe gânduri și, firește, s-au întrebat la cine anume se referă. Gabi Bădălău avea să distribuie textul pe Insta Story și e o reacție după o mare nemulțumire a lui. Și cum afaceristul nu rămâne nicioadată ”dator”, a dat replica imediat. El este de părere că răutatea cea mai perfidă e cea calculată. „Răutatea calculată este cea mai perfidă dintre toate răutățile”, a punctat el într-un Story. (CITEȘTE ȘI: GABI BĂDĂLĂU A ACTIVAT “PLANUL ROȘU” ÎN NEGOCIERILE CU CLAUDIA PĂTRĂȘCANU! DISCUȚIILE-BOMBĂ PE CARE LE-AU PURTAT ÎN TIMPUL VACANȚEI DE LA MUNTE)

Deși încă nu e divorțată cu acte în regulă, Claudia Pătrășcanu merge de una singură pe drumul ei. A intrat și în afaceri și nu e rău deloc. „Pe lângă business-ul meu cel mai important, adică muzica, m-am gândit că trebuie să îmi ocup chiar tot timpul, să fac și altceva. M-am gândit la treaba asta cu hainele, pentru că mereu mi-a plăcut să pozez, să mă îmbrac. Poți să te îmbraci și mai accesibil și să arăți foarte mișto. Acum fac naveta București-Constanța, două sau trei zile mi le petrec aici pentru că fac un shooting, apoi am repetiții cu băieții, am și un eveniment seara. Și tot așa, sunt ocupată. Nu îmi place să stau și nu vreau să stau mai ales în perioada asta. Mă împart!”, povestea Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în vara lui 2019

Gabi Bădălău a fost vreme îndelungată pe prima pagină a tabloidelor, în urma scandalului de divorț cu Claudia Pătrășcanu. Se pare că acum apele s-au mai liniștit un pic, iar cei doi se îndreaptă spre un divorț mai puțin ”inflamabil”. (NU RATA: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU, ATAC DUR LA ADRESA LUI GABI BĂDĂLĂU. CE SPUNE DESPRE PENSIA ALIMENTARĂ PE CARE AFACERISTUL LE-O PLĂTEȘTE COPIILOR: „DACĂ ATÂT CREDE EL CĂ MERITĂ…”)

Altfel, Claudia Pătrășcanu a devenit soția lui Gabi Bădălău pe 14 februarie 2015, la un an de când cei doi și-au început povestea de dragoste. Tot în ziua cununiei civile, ei şi-au oficiat logodna în biserică şi l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru. Nunta a avut loc în primăvara lui 2016. Fostul cuplu mai are un fiu: Nicolas Mihail a venit pe lume pe 24 ianuarie 2017.