Gabi Bădălău a activat “planul roșu” în negocierile cu Claudia Pătrășcanu! Discuțiile-bombă pe care le-au purtat în timpul vacanței de la munte

Publicat: 15/04/2021 | 16:50

În timp ce fanii lui Gabi Bădălău și ai Biancăi Drăgușanu așteaptă ziua nunții lor, milionarul pare că a activat “planul roșu” în negocierile cu Claudia Pătrășcanu! Surse din anturajul afaceristului au dezvăluit ce discuții-bombă a purtat cu fosta parteneră de viață în timpul vacanței de la munte. Desigur, cei doi și-au programat escapada pentru băieții lor: Gabriel și Nicolas.

Gabi Bădălău i-ar fi spus Claudiei Pătrășcanu să reflecteze asupra deciziei de divorț

Conform mărturiilor făcute de un apropiat al fostului cuplu, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au cazat în același apartament când au mers la munte weekendul trecut împreună cu fiii lor, relatează spynews.ro. În plus, atmosfera dintre adulți nu a fost deloc încordată, așa cum s-a întâmplat de când au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Informația senzațională din timpul vacanței lor este reprezentată de faptul că milionarul ar fi întrebat-o pe cântăreață dacă mai reflectează asupra deciziei de a divorța și, totodată, dacă și-ar dori să se împace, potrivit sursei citate mai sus. Iar asta nu e tot! Gabi Bădălău i-ar mai fi precizat Claudiei Pătrășcanu că nu vrea să o lase singură și să se descurce cu cei doi copii, explicându-i că acesta este motivul pentru care nu i-a acordat divorțul, așa cum ea cere de la sfârșitul verii lui 2019. De altfel, fiul lui Niculae Bădălău invocă diferite pretexte în instanță pentru procesul să fie cât mai lung, iarartista să aibă mai mult timp de gândire.

Nu rata: Claudia Pătrășcanu a pozat cu un decolteu amețitor, iar unele priviri s-au oprit asupra detaliului inestetic. A făcut o declarație de dragoste unei persoane cunoscute în România

Gabi Bădălău i-ar fi propus fostei partenere să se întoarcă în casa din Bolintin

Aceleași surse au mai menționat că afaceristul i-a spus insistent fostei partenere de viață să se întoarcă înapoi în Bolintin, unde au locuit înainte să se separe. Și asta pentru că… se pare că Gabi Bădălău își dorește din nou să formeze o familie alături de Claudia Pătrășcanu, însă… soarta va lămuri totul în curând. Azi, 15 aprilie 2021, a fost programată o nouă înfățișare în procesul de divorț și conform procedurii, milionarul este nevoit să își aducă martori în instanță, însă, cel mai probabil, acest lucru nu se va întâmpla tocmai ca el să mai obțină o amânare.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău. Ce spune despre pensia alimentară pe care afaceristul le-o plătește copiilor: “Dacă atât crede el că merită…”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în vara lui 2019

Claudia Pătrășcanu a devenit soția lui Gabi Bădălău pe 14 februarie 2015, la un an de când și-au început povestea de dragoste. Tot în ziua cununiei civile, ei şi-au oficiat logodna în biserică şi l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru. Nunta a avut loc în primăvara lui 2016. Fostul cuplu mai are un fiu: Nicolas Mihail a venit pe lume pe 24 ianuarie 2017.

După ce a părăsit Bucureştiul, Claudia Pătrășcanu a ales să se mute cu cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău în casa pe care o deține în Agigea.

Sursa foto: Facebook & Instagram