Furt în prima zi de la deschiderea mall-urilor! S-a întâmplat în Arad și a fost folosit un dispozitiv special

Publicat: 17/06/2020 | 07:49

Mall-urile s-au deschis luni, 15 iunie, și chiar în acea zi s-a petrecut primul furt! A avut loc la un centru comercial din Arad, unde hoțul, o femeie, a folosit un dispozitiv special.

CITEȘTE ȘI: PE ASTA NU AI MAI AUZIT-O! UN TÂNĂR FACE AMOR CU PAPUCI FURAȚI! CUM L-AU PRINS POLIȚIȘTII ÎNTRECE ORICE ÎNCHIPUIRE

Nu avea cum să se întâmple altfel, atât timp cât România a fost închisă în privința mall-urilor! Tentația hoților a fost imensă. Publicația aradon.ro a relatat primul furt din mall, de unde s-a extras îmbrăcăminte. Este vorba despre o femeie, suprinsă de agenții de pază ai centrului comercial.

Hoața a sustras o duzină de haine din magazinul situat în respectivul mall, având un mod de operare pe care ea l-a considerat fără cusur. Hainelor furate le-a scos dispozitivul magnetic antifurt, folosind un clește special de deschidere la fel cu cel care există în magazin. Dispozitivul a fost comandat de pe piața neagră, un fel de IT-ul hoților, au descoperit jandarmii care au surprins-o la furat.

Furt în prima zi de la deschiderea mall-urilor! Ce s-a ]ntâmplat cu hoața

Imediat ce a fost descoperită, agenții care au prins-o pe femeia hoață au sunat la 112. Femeia intrase în cabina de probă cu mai multe articole vestimentare, apoi a ieșit, însă nu mai avea supra ei, la vedere, nimic. Când au intrat în cabină, au descoperit mai multe sisteme antifurt, pe podea, desfăcute. „Femeia aflată încă în magazin și atentă la activitatea personalului, a abandonat un bagaj la ieșirea din unitate și a încercat să plece, însă a fost oprită de către agenții de pază.

NU RATA: DORIAN POPA, PRĂDAT DE HOȚI! ARTISTULUI I-A FOST FURAT PORTOFELUL CU BANI ȘI ACTE

La verificările efectuate, în interiorul bagajului s-au descoperit mai multe obiecte vestimentare cu etichetele intacte, însă fără sistemul antifurt. De asemenea a fost descoperit și un dispozitiv de deschidere a sistemelor antifurt, identic cu cele folosite în magazine. Întrebată despre proveniența dispozitivului, femeia a declarat că l-a achiziționat de la o persoană necunoscută în schimbul sumei de 50 de lei, cu intenția de a-l folosi în activitatea infracțională”, a fost mesajul Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad.

Suspecta, reținută fiind, a fost Poliției, care va continua cercetările începute de către jandarmi fix în mall-ul proaspăt deschis.