“Funduleț” nu se ferește să își arate sentimentele în public. Cum a pozat-o Raluka în timp ce se săruta cu iubitul “secret”

Publicat: 26/02/2021 | 12:58

Ana Baniciu ce se iubește de anul trecut cu un renumit DJ, Edy Kovacs, care nu este străin deloc de peisajul showbizului românesc. Deși și-au oficilizat relația în urmă cu câteva luni, abia acum își arată, dezinvolt, sentimentele în public.

În trecut, tânărul afacerist s-a iubit cu câteva nume cunoscute în viața mondenă, precum Daniela Crudu.

Ana și Edy, îndrăgostiți „lulea”

Fiica lui Mircea Baniciu s-a îndrăgostit iremediabil de Edy. De curând, prietena cântăreței, Raluka, i-a surprins pe cei doi în tandrețuri, arătându-și iubirea unul altuia, într-un club din București. În imaginile postate de Raluka pe contul ei de Instagram apare și Pepe, care, de altfel, pare destul de apropiat artistei în ultima vreme.

Ana Baniciu și DJ-ul Edy Kovacs se iubesc fără inhibiții

Ana Baniciu și-a oficializat relația, în ochii lumii, de Crăciun

Discretă în ceea ce privește viața ei personală, Ana Baniciu nu a oferit prea multe informații cu privire la cuplul pe care îl formează alături de iubitul ei, dar a avut grijă să le dea de știre fanilor săi, de sărbători, că este extrem de fericită și, până la urmă, fericirea este tot ce contează.

”Nici nu stiu ce sa scriu pentru ca este pentru prima data cand fac o postare atat de personala si am emotii???? ! Sa aveti sarbatori minunate, inconjurati de iubire! Eu sunt cea mai fericita!♥️”, a scris Ana Baniciu pe contul de Instagram.

VEZI ȘI: O plimbare cu prietenii s-a transformat într-un incident neplăcut! Ce a pățit Ana Baniciu? Vedeta a povestit totul. „Am fost absolut convinsă că mi-am rupt piciorul”

”Crăciun Fericit!!! ????????♥️????⭐/ Craciun Fericit! E minunata fotografia! ????/ Crăciun fericit frumoșilor! ????/ Sărbători fericite cu pace și bucurie alaturi de cei dragi ????/ Crăciun fericit! Sănătate și bucurii! ???????????? Sa fie cu noroc????/ Crăciun fericit, frumosilor!! ️Crăciun fericit alături de cei dragi!️”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Ana Baniciu, după ce s-a afișat cu noul ei iubit.