”Funduleț” a intrat în „carantină”.“Am făcut curat de 100 de ori. M-am apucat de gătit și…”

Publicat: 17/03/2020 | 23:52

De teama noului coronavirus, multe dintre vedetele noastre s-au ”baricadat” în casă. Printre acestea se numără și sexoasa Ana Baniciu. ”Funduleț” a intrat în ”carantină” și caută să nu se plictisească de moarte. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei savuroase. (CITEȘTE ȘI: INCENDIAR, ANA BANICIU! BĂRBAȚII DE PE PLAJĂ ȘI-AU DAT PALME)

Pandemia de COVID-19 a provocat isterie în rândul multor oameni. Și numeroase vedete din România și-au luat măsuri de precauție și s-au ”baricadat” în propriile locuințe. Una dintre ele este chiar fosta câștigătoare de la ”Asia Express”, Ana Baniciu. (NU RATA: CUM ȘI-A ÎNCEPUT ANA BANICIU CARIERA: ”MI SE SPUNEA SĂ VIN CU TATA!”)

„Fac mișcare în sufragerie”

De câteva zile, sexoasa cântăreața a intrat în ”carantină”. ”Funduleț” a făcut mărturisiri savuroase, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Artista ne-a spus cum încearcă să nu se plictisească de moarte în casă.

“Îmi place să petrec timpul la mine acasă, doar că așa, obligată de împrejurări, nu e chiar OK. În situația asta parcă nu mai îmi place așa mult. Îmi ocup timpul cum pot. Am făcut curat de 100 de ori. M-am apucat de gătit și m-am uitat la tot Netflix-ul. Am cântat la pian și încep sa fac sport în casă. Dacă nu pot să merg la sală, fac mișcare în sufragerie. Nu mai știu ce să mai fac. O să treacă și treaba asta, dar după cred că o să înceapă o mare criză”, a declarat Ana Baniciu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Ana Baniciu a intrat în „carantină”

Ana Baniciu și-a lăsat mască vecinii!

În urmă cu ceva timp, site-ul nr.1 din România vă prezenta imaginile demențiale cu vedeta al cărei posterior este unul dintre cele mai sexy din showbiz. Ana Baniciu s-a grăbit să profite de una dintre zilele în care razele soarelui încă se impuneau în duelul cu frigul, așa că a ieșit la plimbare, nu fără ”suflețelul” ei alb, Titi, un bichon pe care-l are de cinci ani. L-a pus în lesă și a ”tăiat-o” pe aleea de lângă bloc. Privirile nu au ratat-o. Deloc! Trei bărbați, probabil vecini de bloc, au întrebat-o de sănătate, ea le-a răspuns, amabil.  (NU RATA: BIANCA ÎL DĂ ÎN VILEAG PE ALEX BODI: ARE DOSAR PENAL ÎN GERMANIA PENTRU…)

Doar că, după ce le-a întors spatele, ochii pofticioși ai acestora s-au aplecat. Lesne de înțeles. Cântăreața, cu o mină veselă și strunindu-și din când în când pufosul alb, și-a continuat drumul. În afară de o plimbare, mai avea o țintă: întâlnire cu o prietenă de la care aștepta, cu sufletul la gură, o comandă specială!

La scurt timp a dat nas în nas, chiar pe stradă, cu amica ei. Bichonul a căpătat, ca de obicei, maxima atenție din partea acesteia, mai mult, câteva mângâieri pe blănița imaculată. Apoi, afaceri! Ana îi ceruse prietenei sale să-i cumpere din Dubai un parfum special, unul care să o deosebească total de celelalte vedete din showbiz. Iar dorința îi era, acum, îndeplinită. Mare bucurie pe fața simpaticei artiste la vederea sticluței miraculoase. A luat parfumul, l-a adulmecat și aproape pe spate a fost dată. I-a mulțumit ”curierului”, a mai schimbat câteva vorbe, apoi … fiecare cu treaba ei! (VEZI ȘI: CUM A TRECUT ROMÂNIA PESTE PRIMA ZI DE STARE DE URGENȚĂ?!)

Ana Baniciu, vedeta al cărei posterior este unul dintre cele mai sexy din showbiz

Ana și Raluka au câștigat Asia Express, dar banii s-au dus!

Ana Baniciu și Raluka, câștigătoarele Asia Express, au fost mai bogate, împreună, cu 30.000 de euro. Însă, la un an de la câștigarea marelui premiu, cele două au rămas fără niciun ban.

Ana Baniciu și Raluka au câștigat marele premiu de 30.000 de euro de la ”Asia Express”. Cele două artiste au fost extrem de fericite la vremea respectivă și deja se gândeau cum să cheltuiască bănuții. Ei bine, la un an de la experiența ”Asia Express”, Ana Baniciu și Raluka au cheltuit toată suma câștigată. 

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!”, mărturisea Raluka, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)