Fundaţia lui Ion Ţiriac ajută autorităţile din România! Anunţul făcut de Ţiriac Jr: „Orice este nevoie!”

Publicat: 19/03/2020 | 09:55

În România a fost decretată starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, iar lupta împotriva infecției cu COVID-19 este permanentă. În astfel de momente, orice sprijin este prețios, iar Fundația ”Ion Țiriac” anunță autoritățile că își manifestă disponibilitatea de a ajuta cu orice este nevoie, în această perioadă, pentru a stopa virusul.

Fundația ”Ion Țiriac” este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală care contribuie la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România. Dar, în această perioadă în care noul coronavirus face mii de victime la nivel mondial, iar numărul persoanelor infectate din România este în creștere, Fundația ”Ion Țiriac” se implică, activ, și în lupta împotriva COVID-19.

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Ion Țiriac Jr. a transmis că Fundația ”Ion Țiriac” va face tot ceea ce este nevoie pentru a stopa virusul ucigaș.

”Ca de fiecare dată, Fundația Țiriac a anunțat autoritățile disponibilitatea sa de a ajuta cu orice este nevoie în această perioadă pentru a stopa acest virus și a trata compatrioții noștri. #împreună suntem de neoprit”, a fost mesajul postat de Țiriac Jr.

Totodată, Țiriac Jr. a transmis și mulțumiri publice medicilor Raed Arafat, Adrian Streinu Cercel și Alexandru Rafila.

”În voi avem încredere deplină, vă MULȚUMIM și suntem aici alături de voi”, a mai transmis Țiriac Jr.