Fulgy, viață „cumpătată”! Câți bani scotea din buzunar pentru o noapte de distracție. „Are bani cât să se întrețină și să fie bine”

Publicat: 14/06/2021 | 16:50

În ultima perioadă fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost în centrul atenției. Evenimentele recente, cât și declarațiile controversate l-au propulsat pe Fulgy în mijlocul unui scandal mediatic. Tânărul se află acum internat într-o clinică, unde primește îngrijiri de specialitate, însă înainte de această perioadă tumultuoasă, Fulgy părea că duce o viață destul de „cumpătată”.

Unul dintre bodyguarzii lui Fulgy a făcut câteva declarații și a vorbit despre viața pe care fiul Clejanilor o avea înainte. Potrivit spuselor acestuia, Fulgy avea o viață cumpătată și nu exagera atunci când venea vorba de cheltuieli sau alcool. (CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CONTURILE LUI FULGY DE PE REȚELELE DE SOCIALIZARE. DECIZIA LUI SAU „PEDEAPSA” PĂRINȚILOR, IONIȚĂ ȘI VIORICA DIN CLEJANI?)

Se pare că Fulgy știa atunci când să spună stop. Conform spuselor bodyguard-ului, atunci când mergea în club, Fulgy nu arunca cu banii. Acesta cheltuia în jur de 1.000 de euro pe noapte și nu exagera niciodată când venea vorba de alcool.

„Are bani cât să se întrețină și să fie bine. Nu arunca cu bani prin cluburi, nu-i plăcea. Cheltuia câte puțin, cam 1.000 de euro la masă, într-o seară, cam așa. Nu i-am cunoscut nicio iubită. Nu m-am băgat în viața lui amoroasă. Nu-mi spunea de aventurile lui. Mai vorbeam așa ca între bărbați, că mâine se vede cu alta și așa.

Mai consuma alcool prin cluburi, ca orice om. Nu bea așa mult, ca să uite de el. Și vin, și puțin whiskey. Mă plătea undeva la 150-200 de euro, depinde când avea nevoie de mine. În noaptea de Revelion când a cântat cu Marga mi-a dat 800 de lei, 800 de lei pe două ore”, a declarat Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, la Xtra Night Show.

Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie radicală

După ce Fulgy a fost reclamat la Poliție chiar de tatăl său și ulterior internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia din Capitală, Viorica și Ioniță au luat o decizie radicală.

Cei doi nu vor sub nicio formă să mai vorbească în mass-media despre situația fiului lor. Au făcut anunțul pe rețelele de socializare și de atunci au refuzat să mai comenteze subiectul.

„Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.

(VEZI ȘI: VIORICA DE LA CLEJANI A RĂBUFNIT ÎN DIRECT DIN CAUZA LUI FULGY: ”N-AM NICIO VINĂ!”)

 

Sursa foto: Instagram