Fulgy, primele declarații după ce a dispărut din showbiz: „Aș vrea ca lumea să înțeleagă că…”. Ce sfaturi le dă fanilor

Publicat: 26/04/2021 | 21:59

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a venit pentru prima dată la TV, după mai multe luni în care a lipsit din showbiz. Tânărul mărturisește că viața lui în ultimul an s-a schimbat complet.

Potrivit propriilor cuvinte, Fulgy nu mai este băiatul care ținea odată ocupate primele pagini ale tabloielor, fiind la vremea aceea implicat în diferite scandaluri.

Acum fiul Clejanilor se autodefinește ca fiind un bărbat responsabil, cu frică de Dumnezeu și mereu gata să facă numai bine în jurul lui.

„De un an de zile fac sală, somn de calitate, trezit la o oră normală, mâncare și cam atât. Nu am mai vrut la televizor, nu am mai vrut anturaje, nu am mai vrut ieșiri. Nu am mai avut o viață socială, am vrut să mă ocup de mine.

Îi îndrum pe toti oamenii să facă sport, ajută la psihic și sănătate. În tot acest timp în care nu am mai avut contact decât cu câțiva, mi-am dat seama că cine te iubește, te iubește oricum și toată viața și pe cine respecți te respectă, karma.

Ce oferi aia primești. Ești un om rău, de rău ai parte. Ești un bun, de bine ai parte”, a spus Fulgy la Antena Stars.

Vrea să dovedească că s-a schimbat

Totodată, tânărul a vrut să asigure pe toată lumea că nu este un băiat de bani gata, așa cum considera toată lumea pe vremea când era rebel.

”Mai de mult mă distram, nu aveam nimic în cap de făcut, dar acum, în pandemie, am reușit să găsesc ceva de făcut, deși mi s-a zis că am investit prea mult, că nu se merită, că am o echipă întreagă.

Aș vrea ca lumea să înțeleagă că pentru un lucru de calitate trebuie să investești mult și eu suport toate cheltuielile, am cheltuit foarte mulți bani și nici nu produc bani încă.

Eu muncesc de la 13 ani, chiar dacă am o imagine de băiat de bani gata, mergeam la nunți și nu mi-e rușine. Dar eu am făcut o școală și pot face orice altceva nu doar muzică și am găsit soluția ideală.

În timp sper să evoluez, emisiunea asta e doar un început, vreau să fie un brand, visez să las ceva în urmă”, a mai adăugat tânărul artist.

Vrea o familie și copii

Mai mult decât atât, Fulgy, cel care este și senzație TikTok-ului prin duetele pe care le face cu diferiți artiști, visează la o carieră înfloritoare și o familie care să îl înțeleagă.

Uitându-se în jur, Fulgy mărturisește că își dorește cu ardoare o familie, mai ales că vrea să fie cel mai devotat și responsabil soț și tată pentru cei doi băieți la care visează.

”Îmi doresc copii, doi băieți, îmi doresc să-mi întemeiez o familie, vreau să fiu un bărbat responsabil”, a completat fiul Clejanilor.