Fulgy lovește din nou! Cum a putut s-o înjure pe Viorica de la Clejani: „Fă, să moară familia mea …”

Publicat: 24/06/2021 | 07:54

Fulgy este internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “​Profesor Doctor Alexandru Obregia” de aproape două săptămâni și, din ce spune Viorica, urmează să fie externat. Dar cu toate că fiul Clejanilor pare că s-a liniștit,  un nou video face furori pe internet. Fulgy o înjură pe Viorica de la Clejani și o acuză de consumul substanțelor interzise. 

Înainte să fie internat la Obregia, Fulgy a făcut o serie de filmulețe în care a vorbit despre diverse persoane sau chiar despre familia lui. Într-unul dintre acestea apare și mama lui, Viorica de la Clejani, pe care tânărul o înjură și despre care afirmă că ar consuma substanțe interzise. Dialogul dintre cei doi este halucinant, iar artista nu pare să aibă nicio problemă din cauza modului în care i se adresează băiatul ei, ba din contră.

@umor.ro#romania #tiktok #fulgy #vioricadelaclejani #amuzant #trist #viral #popular #fypシ #foryou #foryoupage #umor #iumor #razi♬ Day ‘n’ Nite – Kid Cudi

 

 

„FULGY: Mama trage cox, din ăla bun.

VIORICA: Dacă vrei să mă filmezi, un milion de euro trebuie să-mi dai.

FULGY: Huo! Huo!

VIORICA: Băi, un milion de euro tre să-mi dai așa că nu mă mai filma

FULGY: Să moară … Tu să mori de nu am două

VIORICA: Băi, nu mă mai filma, plătește-mă!

FULGY: Fă, să moară familia mea de n-am bani mulți. Ia uite, și-a făcut tatuaj cu busolă nebuna asta”, este dialogul halucinant dintre cei doi.

CITEȘTE ȘI INTERNAT LA OBREGIA, FULGY S-AR FI ÎNDRĂGOSTIT DE O PACIENTĂ. GESTUL ROMANTIC FĂCUT DE FIUL CLEJANILOR PENTRU TÂNĂRA CARE L-AR FI CUCERIT

Fulgy va fi externat de la Spitalul Obregia

Viorica de la Clejani  a făcut turul apartamentului pe care Fulgy și l-a cumpărat anul acesta din banii lui: 150.000 de euro. În timp ce a filmat toate camerele locuinței, Viorica de la Clejani a mărturisit că fiul ei urmează să se întoarcă în lumina reflectoarelor. Conform celor mai noi informații, artistul a răspuns foarte bine tratamentului primit la Spitalul Obregia, unde, s-ar fi și îndrăgostit de o tânără care este și ea internată acolo și căreia acesta i-a compus câteva versuri.

“Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super!

“Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…”.”, a spus vedeta pe video-ul urcat pe contul ei de TikTok.

 

VEZI ȘI IONIȚĂ DE LA CLEJANI, NEGRU DE SUPĂRARE DIN CAUZA SCANDALULUI CU FULGY. CE MESAJ DUR A TRANSMIS ARTISTUL: „VIN FEL ȘI FEL DE OAMENI LA POARTA MEA”

Sursă foto: instagram.com