Fulgy a reapărut în „peisaj”. Cum l-am fotografiat pe fiul Clejanilor după ce s-a speculat că ar fi fost la dezintoxicare

Publicat: 11/12/2020 | 23:27

După ce a „dispărut” luni bune din viaţa publică și s-a speculat că ar fi fost internat într-o clinică de dezintoxicare, Fulgy a reapărut în peisaj. CANCAN. RO vă prezintă cele mai noi imagini cu băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

După o pauză îndelungată de la viaţa socială, Fulgy a revenit în prim-plan. Tânărul s-ar fi confruntat cu anumite probleme în ceea ce priveşte consumul de substanțe interzise și ar fi fost internat mai mult timp la un centru specializat.

Fulgy, acum într-o nouă prezentare

Apropiaţi ai familiei au mărturisit că Fulgy ar fi avut un episod violent în luna martie a acestui an, tocmai din cauza substanţelor interzise, chiar în locuinţa părinţilor săi.

”Substanțele” și viața de noapte sunt însă acum istorie! Fratele Margheritei de la Clejani  și-a reluat viața normală. Zilele trecute, Fulgy a dat o fugă la dentist pentru un control stomatologic. Îmbrăcat gros, cu masca la ”purtător”, scos ca din cutie, tânărul a ieșit din bolidul său de lux și s-a îndreptat spre cabinet.

Ulterior, după ”vizita” la stomatolog, mezinul celebrei familii de lăutari s-a îndreptat spre casă.

Fulgy a făcut o ”vizită” la stomatolog

În trecut, Fulgy a fost acuzat că și-ar fi bătut iubita

Fulgy, băiatul Clejanilor, a fost pus la zid chiar de fosta lui iubită, Ina. După despărțire, tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare despre perioada în care erau împreună. (VEZI ȘI: UNDE LOCUIESC ACUM FULGY ȘI MARGHERITA, DUPĂ CE PĂRINȚII LOR AU AFLAT CĂ AMBII AU ÎNCEPUT SĂ CONSUME DROGURI)

”Am fost abuzată fizic de acest băiat, de aceea am pus punct relaţiei. Mi-a spus câteva zile la rând să ne împăcăm, nu am acceptat şi m-a amenințat, spunându-mi că va face asta în presă cu scopul de a mă denigra. El acum se află în Spania însoţit de o altă domnişoară, în tot acest timp îmi tot scria mie să ne împăcăm, penibil!

Bărbaţii enumeraţi de acesta sunt bărbaţi cu care el a avut divergențe în trecut. Aceştia fiindu-i superiori şi neavând ce să le facă a crezut că se «răzbună» făcând asta.

Am avut o relaţie cu unul din cei enumeraţi înainte de a fi cu el, unii îmi sunt cunoştinţe, iar ceilalţi nici măcar nu-i cunoşteam. Într-adevăr, mi-a propus să fac acel test poligraf într-o dimineaţă, neacceptând a avut o reacţie foarte urâtă acasă. Am intrat în baie, m-am încuiat, a spart uşa şi m-a dus, obligată fiind, la acel test însoţiţi de tatăl său, nici dânsul nu l-a putut calma.

Ajungând acolo, nu s-a putut ţine testul fiindcă eram speriată de cele întâmplate acasă. Fulgy, în prezent, are o problemă psihică datorită depresiei fiind diagnosticat şi cu tulburări de personalitate. Ia trei pastile pe zi! Am conversaţiile cu el şi familia lui şi pot demonstra tot ceea ce am scris. Nu mi-am dorit să se ajungă la aşa ceva, dar văd că aceste aberaţii continuă să apară, aşa că voi clarifica lucrurile”, spunea fosta iubită a lui Fulgy, în urmă cu ceva timp.

Fosta iubită a lui Fulgy

Viorica și Ioniță de la Clejani i-au susținut tot timpul pe Fulgy și Margherita

Viorica și Ioniță de la Clejani își susțin copiii din punct de vedere financiar însă le-ar fi fost teamă că, dacă le vor tăia veniturile, Margherita și Fulgy vor ajunge să facă lucruri mult mai grave. Margherita și Fulgy au fost implicați, de-a lungul timpului, în diverse dispute. (CITEȘTE ȘI: PROBLEMELE CU FULGY ȘI MARGHERITA AU NĂPĂDIT-O PE VIORICA DE LA CLEJANI)

“Viorica și Ioniță le-au luat fiecărui copil câte un apartament de lux. Se săturaseră ca fel de fel de tineri și tinere să se perinde prin casa lor. Amândoi au asistat și la certuri îngrozitoare, așa că au decis că liniștea lor e cea mai important și fiecare trebuie să stea la casa lui.

Ioniță s-a luptat enorm pentru copiii lui, i-a adunat pe fiecare de pe te miri unde, a dat bani grei pentru a aplana conflicte, au declarat surse apropiate ale Clejanilor, potrivit impact.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.