Fugarul Cristian Rizea și postul TV al lui Maricel Păcuraru, ”condamnați” de instanță pentru campania murdară împotriva lui Radu Budeanu

Publicat: 07/01/2021 | 19:57

Judecătorii Tribunalului București au dat soluția în dosarul pseudo-serialului ”Spovedania lui Rizea”, prezentat – la Realitatea PLUS, în emisiunea ”Culisele Puterii” – de Anca Alexandrescu, fosta secretară a lui Liviu Dragnea. Fugarul Cristian Rizea (Mihai Cristian Luigi) și firma GEOPOL INTERNATIONAL au fost astfel obligați să înlăture, provizoriu, materialele ce cuprind datele cu caracter personal referitoare la omul de afaceri Radu Budeanu, reprezentat de celebra Casă de avocatură ”Stratulat Albulescu și asociații”.

Aceste așa-zise dezvăluiri s-au bazat pe acuzațiile pe care ex-deputatul fugar Cristian Rizea le-a făcut la adresa unor jurnaliști, politicieni și oameni de afaceri, iar celebra Casă de avocatură ”Stratulat Albulescu și asociații” a demonstrat în instanță că e vorba de o campanie murdară susținută de Realitatea PLUS.

Radu Budeanu: ”Justiția a decis ca această mizerie la comandă să se oprească”

Potrivit informațiilor GÂNDUL.RO, miza așa-ziselor dezvăluiri a reprezentat-o faptul că proprietarul postului Realitatea PLUS – Maricel Păcuraru – dorea să pună mâna pe acțiunile pe care omul de afaceri Radu Budeanu le-a deținut, în trecut, la societatea ROMPREST.

“Serialul de denigrare a mea, pornit de Realitatea PLUS la inițiativa patronului stației – Maricel Păcuraru -, are ca motivație încercarea acestuia de a prelua, în stil mafiot, participația pe care am avut-o, indirect, la ROMPREST. O acțiune mafiotă în pur stil, dirijată pe post de fosta secretară a lui Liviu Dragnea, cu un scop foarte clar, de a mă șantaja, de a mă forța să-i predau votul în AGA ROMPREST. Au încercat și cu reprezentantul Aeroportului Otopeni același lucru, existând și un dosar pe acest subiect.

CNA i-a amendat, iar Justiția a decis ca această mizerie la comandă să se oprească. O mizerie oarecum comică, ținând cont ca au bătut efectiv câmpii de la A la Z în ce mă privește. Voi demonstra cu documente prejudiciul de milioane care mi s-a produs, îi voi urmări în instanță pe absolut toți moderatorii, producătorii emisiunilor și societatea care deține licența Realitatea până vor plăti la centimă paguba creată”, spune Radu Budeanu.

„În altă ordine de idei, cei care fac publicitate la acest canal tv, precum și telespectatorii săi, trebuie să știe că Realitatea este un mijloc prin care patronul său, trecut prin închisori cu zeci de condamnări penale, încearcă să facă diverse alte afaceri într un stil din jungla anilor ‘90 de unde provine și a și rămas”, a declarat în exclusivitate Radu Budeanu după aflarea soluției date de judecătorii Tribunalului București.

Citește mai multe pe GÂNDUL.RO