FUEGOVELION 2020 – cel mai tare Revelion, doar TVR 2! FOTO

Publicat: 27/12/2019 | 13:36

După succesul înregistrat anul trecut, fiind pe locul al treilea în topul audiențelor, cu programul special din noaptea dintre ani, Paul Surugiu-Fuego și echipa sa au pregătit cea de a doua ediție a FUEGOVELIONULUI, un show de zilemari, pe 31 decembrie, de la ora 22.30, doar la TVR 2! Timp de aproape patru ore, veți petrece cu Fuego și invitații săi fix în arena circului. Momente spectaculoase de acrobație, muzică diversă, bancuri, umor, o întrecere de zile mari între două echipe formate din mari artiști, toate le veți putea admira în noaptea dintre ani. Competiția care va fi arbitrată de Fuego se va da între echipa perfecților și cea a mai mult ca perfecților, toți luptând pentru supremația anului nou, aruncând în arenă ce au mai bun.(CITEȘTE ȘI: I-AM ÎMPLINIT DORINȚA LUI FUEGO! CE A GĂSIT CÂNTĂREȚUL SUB BRAD)

Timpul se va scurge pe ritmuri speciale, cu elemente nemaîntâlnite, cu momente unice de circ, cu vedete de prim rang, cu cea mai specială și mai frumoasă atmosferă. Cumva, Revelionul nostru este acel program în care le ai pe toate, în care muzica e pe primul plan, condimentată cu buna dispoziție, cu cei mai iubiți și mai apreciați artiști români, din mai multe genuri muzicale, de la pop, la dance, folclor, muzică lăutărească sau muzică ușoară. FUEGOVELIONUL este opetrecere, o întrecere, un show de anvergură, colorat, glamour, cu esență, substanță, veselie și muzică pe care o cunoașteți și sigur o iubiți. Trecem în anul 2020 tot pe acordurile imnului Revelionului, lansat anul trecut de Fuego, de această dată într-un moment unic, tocmai din mijlocul arenei, cu peste 200 de oameni în jur.(NU RATA: ION DICHISEANU, ÎN LACRIMI LA CONCERTUL LUI FUEGO DE LA SALA PALATULUI!)

În premieră, la TVR 2, în noaptea dintre ani, îl veți putea vedea și admira pe Paul Surugiu-Fuego actor, o ipostază de colecție, cu momente unice din arhiva televiziunii, fiind mai multe personaje la un loc, dar și cu poante și momente umoristice, realizate alături de minunații actori de comedie Nae Alexandru și Doina Ghițescu. Distracția va fi garantată, într-un spectacol strălucitor, plin de ritm, energie, voie bună, șlagăre iubite. La acest show dezile mari, îi veți putea admira și asculta, printre alții, pe Gabriel Dorobanțu, care ne aduce șlagăre nemuritoare, duete și premiere, dar și pe Cătălin Crișan, cu hiturile sale.

Frumoasa Anna Lesko va face show, iar Mirabela Dauer va fi responsabilă cu meloncolia și cu bucuria de-a cânta melodii de colecție. Constantin Enceanu, Nicoleta Voica,Laura Lavric, Margareta Clipa, Mioara Velicu încing atmosfera la propriu și ne poartă în lumea muzicii populare, cu șlagărele lor iubite cunoscute și fredonate de-o țară-ntreagă, la propriu, la înălțime. Membrii trupei AZUR vă reamintesc de felul în care trec anii și de roata vieții, dar și decelebra lor Mona. Marina Florea vine cu un strop din nebunia sa frumoasă, iar Sanda Ladoși va face un număr de colecție la înălțime, la peste 10 metri, sprijinită de o liră. Maria Dragomiroiu și Alesis vin cu distracția și cuminunatele lor cântece, care vor înnobila petrecerea!(NU RATA: SHOW TOTAL DE TREI ORE CU FUEGO, LA SALA PALATULUI! GALERIE FOTO)

Șefii celor două echipe, cu bancurile la ei sunt Jean Paler și Mirela Pană. Va fi, la propriu, o paradă a șlagărelor românești, a pieselor care-au făcut istorie, atât de muzică ușoară, cât și de folclor, condimentate cu bancuri și cu hituri internaționale aduse de Petre Geambașu band, alături de minunate lui soliste, Doina Spătaru, Simona Florescu și Elena Niciu. Nu vor lipsi nici cântecele iubite și fredonate a lui Fuego, precum și duete ale acestuia cu invitații, dar și premiere! Spre dimineața, în stilul caracteristic, după multele clipe de senzație, vom juca celebra perinița reinterpretată!

„Sunt sigur că va fi un succes! Nu doar pentrucă am pus suflet toți, ci pentru că e un program decent, curat, care le are petoate, ca odinioară, care nu epatează și nu iese în evidență prin nimic altcevadecât prin culoare și bucurie, prin veselie și diversitate. Avem câteva momentede circ unice, imagini de colecție, avem șlagărele iubite de voi, artiștisuperbi, îndrăgiți, diverși, care vor face ca seara să treacă de minune șiîmpreună să pășim într-un an mai bun, mai prosper, cu noi vise și cu împliniri!Sper că ne veți sta aproape și veți admira un Revelion așa cum era cândva,divers, cu bancuri și umor, cu dans, muzică și periniță spre dimineață!”, a mărturisit Paul Surugiu-Fuego.