Fuego s-a izolat la domiciliu. Mesaj emoționant pentru toți românii: ”Să stăm acasă. Să încercăm să fim mai buni, să fim mai uniți sufletește”

Publicat: 22/03/2020 | 23:51

Artiștii au înțeles izolarea la domiciliu va face ca epidemia de coronavirus treacă mai repede. Fuego și-a amânat toate concertele și s-a izolat în casă, de acolo de unde transmite un mesaj către toți românii.

Fuego, la rândul său, le recomandă românilor să respecte tot ceea ce transmit autoritățile în aceste momente de criză și insistă asupra faptului că oamenii trebuie să rămână, cât mai mult timp posibil, în casă. Este o perioadă în care putem fi uniți și putem încerca să fim mai buni. Iar artistul le-a recomandat tuturor chiar și un film – ”1917”,  fără a uita să le transmită că muzica nu ar trebuie să lipsească din casă, spre liniștire sufletească.

”Îmi doresc ca această perioadă să treacă repede”, spune Fuego pentru emisiunea CANCAN.RO, difuzată de România TV.

”Trebuie să respectăm tot ceea ce ni se spune. Este o perioadă în care trebuie să stăm în casă, alături de oamenii noștri dragi, de familile noastre. Îmi doresc ca în această perioadă să faceți lucruri utile pentru voi. Să vedeți un film bun, și chiar vă recomand filmul 1917, care a fost nominalizat la Oscar. Este un film superb. Ascultați o muzică bună, ce vă face plăcere, încercați să faceți lucruri pe care nu le-ați făcut de atâta timp. Să încercăm să fim mai buni, să fim mai uniți sufletește pentru a putea trece peste această criză planetară”, a spus Fuego. (CITEȘTE ȘI: CUM SE DEZINFECTEAZĂ TELEFOANELE ȘI TABLETELE DE NOUL CORONAVIRUS. RECOMANDĂRI ANUNȚATE DE STS)