Fuego își amână concertul de la Sala Palatului din cauza coronavirusului! ”Vestea aceasta a picat cum nu se poate mai rău”

Publicat: 09/03/2020 | 11:19

Mai multe concerte și spectacole au fost anulate sau reprogramate, dupa ce autoritățile din România au interzis, începând de duminică, 8 martie, desfășurarea oricărei adunari cu mai mult de 1.000 de persoane.(CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS. CÂȘTIGĂTORUL PREMIULUI DE 11 MIL. € DE LA LOTO, JEFUIT DE UN APROPIAT! HOȚUL I-A INTRAT ÎN CASĂ ȘI…)

Concertul ”Fuego Simfonic”, care trebuia să aibă loc pe data de 22 martie, a fost anulat pe fondul infecției cu coronavirus și a măsurilor de limitare a răspândirii, pe care autoritățile le-au luat începând de duminică.(NU RATA:  MAMA BIANCĂI ȘI-A DENUNȚAT GINERELE LA POLIȚIE: ”ESTE AGRESIV CU FIICA MEA! A FĂCUT SCANDAL ÎN CASĂ PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA…”)

În urmă cu puțin timp, Paul Surugiu – Fuego a făcut anunțul conform căruia concertul simfonic de pe 22 martie de la Sala Palatului din Bucureşti se amână pentru o dată ulterioară.(NU RATA: FIUL NELEGITIM AL LUI VALI VIJELIE S-AR PUTEA ÎNTOARCE ÎN ÎNCHISOARE! A FOST GĂSIT DE POLIȚIE ÎN TIMP CE…)

”Dragii mei, din păcate, concertul meu pop-simfonic de pe 22 martie de la Sala Palatului din Bucureşti se amână pentru o dată ulterioară, cât de curând, pe care o voi anunța în câteva zile! Biletele rămân valabile fără nici o problemă!
După cum bine știți deja, nu este o decizie luată de mine sau de către organizatori, ci de Ministerul de Interne care a hotărât ieri să interzică, până pe 31 martie cel puțin, toate manifestările publice care au număr mai mare de 1000 de persoane, din pricina Coronavirusului care ne provoacă, se pare, suficiente bătăi de cap.

Vestea aceasta a picat cum nu se poate mai rău, după ce sâmbătă am avut concertul pop-simfonic de la Chișinău, care a ieșit minunat. Am investit enorm în show-ul de la Sala Palatului. Eu și Orchestra Metropolitană, dar și Corul Accoustic, ambele conduse de dirijorul Daniel Jinga, suntem în linie dreaptă cu repetițiile, cu pregătirile, cu invitații speciali și momentele lor, dar și cu întreaga desfășurare de forțe din jurul acestui eveniment grandios la care am început să muncesc și să investesc bani și timp, cu trudă, din munca mea, încă din luna decembrie a anului trecut.

Mi-am clădit cariera pe cuvânt și profesionalism și mi-e greu să accept că trebuie să amân un concert care este în prag de sold-out cu două săptămâni înainte. Zilele acestea încercăm, împreună cu organizatorii și responsabilii de la Sala Palatului, să găsim curând, o zi pentru a reprograma concertul în care mi-am pus sufletul și care mă va prezenta altfel în fața voastră, alături de 130 de instrumentiști pe scenă.


Le mulțumesc anticipat celor care-mi sunt aproape și mă susțin și vă garantez că nu vă voi dezamăgi. Biletele se reportează pentru data ulterioară și sunt valabile, fără absolut nici o problemă! Încercăm să ne unim toți forțele și să găsim cea mai bună soluție, pentru că în acest proiect sunt angrenați, după cum bine mă știți pe mine, perfecționist, mulți oameni, multe forțe, de la scenotehnica impresionantă care vine din Basarabia, până la Televiziunea Română, alături de care am semnat un parteneriat.

Sper să înțelegeți situația și să sperăm la o restabilire rapidă a firescului în ceea ce privește problema virusului. Eu mă dăruiesc vouă și voi munci perioada asta și mai mult alături de instrumentiști și invitați pentru a vă oferi un spectacol de zile mari!”, a scris artistul, pe pagina lui de Facebook.