Fred the Godson a murit la 35 de ani din cauza unor complicaţii provocate de coronavirus. Ultimul mesaj scris de rapper pe Facebook

Publicat: 24/04/2020 | 10:48

Este doliu în lumea muzicii! Rapperul Fred the Godson a murit la vârsta 35 de ani în urma unor complicaţii provocate de noul coronavirus. Conform celor mai noi statistici, în lume, 191.090 de persoane au fost răpuse de coronavirus, iar 50.243 sunt din SUA. Alți 2.726.852 de oameni au fost infectați cu virusul mortal din China. În memoria regretatului artist s-au scris nenumărate mesaje, iar ultima lui postare de pe Facebook este extrem de emoționantă.

Citește și: Tom Hanks și Rita Wilson au devenit imuni în fața noului coronavirus și au donat sânge pentru crearea unui vaccin împotriva COVID-19

Fred the Godson a murit la 35 de ani în urma unor complicaţii pe fondul COVID-19

Fred the Godson, pe numele din buletin Fredrick Thomas, a fost internat la începutul acestei luni, iar în urmă cu două zile, el a fost dus de urgență la terapie intensivă după o creştere vertiginoasă a febrei, a dezvăluit unul dintre reprezentanţii săi, relatează Agerpres. Născut în Bronx, artistul avea și astm și începuse să se simtă mai bine cu 24 de ore înainte de deces. Mai mult, el prezenta semne de ameliorare a stării sale cardiace, însă funcţiile lui renale au fost serios afectate în urma complicaţiilor legate de COVID-19. Rapperul avea doi copii cu partenera sa de viață, LeeAnn Jemmott.

În cadrul unui interviu emoționant, văduva lui Fred the Godson a mărturisit că este sigură că artistul va depăşi boala şi că va putea renunţa la acel ventilator, unul dintre aparatele medicale care încă lipsesc în clinicile din Statele Unite. Declarațiile ei au fost făcute pe 10 aprilie pentru jurnaliștii revistei XXL.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, pe 7 aprilie, regretatul cântăreț a publicat un selfie, care a fost însoțit de un mesaj sfâșietor: “Aici sunt cu acest COVID-19 de rahat. Vă rog, păstrați-mă în toate rugăciunile voastre”. În fotografia a fost făcută în spital, în timp ce era branşat la un ventilator.

Rapperul Fred the Godson a transmis un mesaj emoționant de pe patul de spital la începutul acestei luni, mai exact pe 7 aprilie ©
Rapperul Fred the Godson a transmis un mesaj emoționant de pe patul de spital la începutul acestei luni, mai exact pe 7 aprilie ©

Fred the Godson se alătură astfel unei lungi liste de muzicieni care au devenit victime ale noului coronavirus, precum John Prine, Adam Schlesinger, Joe Diffie, Matthew Seligman, Lee Konitz, Ellis Marsalis, John ‘Bucky’ Pizzarelli, Wallace Roney, Alan Merrill şi Manu Dibango.

În 2011, Thomas a fost nominalizat la premiul decernat celor mai relevanţi rapperi emergenţi de revista XXL, iar în 2012 a lansat o compilaţie de cântece sub titlul “City of God”, care include colaborări cu P. Diddy, Pusha T şi Raekwon.