”Frații Virgine”, competiție uluitoare. Se întrec în lista de fecioare! ”Își trec în carnețel fiecare cucerire. Au o pasiune nebună pentru…” + Se cred „stăpânii” angajatelor!

Publicat: 05/08/2020 | 23:55

Doi dintre cei mai renumiți frați din showbiz-ul românesc au dezvoltat o competiție uluitoare. ”Frații Virgine” se întrec în listele cu fecioare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro am intrat în posesia unor amănunte picante legate de competiția mai puțin întâlnită pe care o duc doi dintre cei mai cunoscuți frați din showbiz-ul românesc.(CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI-A SCOS PISICUȚA PE PLAJA DIN MAMAIA)

Potrivut informațiilor ce ne-au parvenit, cei doi și-au câștigat renumele de ”Frații Virgine” datorită apetitului ridicat pe care l-au dezvoltat pentru fecioare. Din câte se pare, de câțiva ani, celebri frați au demarat o competiție mai puțin întâlnită. Cei doi se ”duelează” în listele de cuceriri pe care le fac în rândul fecioarelor.

”Își trec în carnețel fiecare cucerire”

”Sunt obsedați de acest lucru. Au dezvoltat o pasiune nebună pentru virgine. Fiecare își ține evidența într-un carnețel și se contrează între ei care a ”bifat” mai multe, care are lista mai lungă. Acesta e cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”, ne-a povestit o sursă din aturajul celor doi.

”Frații Virgine” se întrec în lista de fecioare!

Se cred „stăpânii” angajatelor!

Competiția cu fecioare nu este singurul lucru straniu pe care l-au făcut cei doi frați din showbiz. Aceiaşi sursă ne-a dezvăluit faptul că ”Frații Virgine” ar avea un comportment ciudat cu angajatele lor. Cunoscuți pentru afacerile pe care cei doi le-au dezvoltat în industria XXX, ”Frații Virgine” se pare că se comportă extrem de posesiv cu angajatele lor.(NU RATA: CE REACȚII STUPEFIANTE AVEA FATA CLEJANILOR LA PARTY-URILE UNDE SE CONSUMAU SUBSTANȚE: „UNEORI HALUCINA, ÎNJURA ÎN PUBLIC” + „NU E SINGURA DIN FAMILIE CARE CONSUMĂ”)

”Frații Virgine” au o pasiune nebună pentru fecioare

”Își doresc ca fiecare fată care se angajează la ei să se îndrăgostească ori de unul, ori de celălat. Încearcă să se combine cu fiecare angajată. Dacă le iese schema devin extrem de posesiv cu ele. Ei au voie să facă ce vor, să iasă prin cluburi și cu altele, dar fetele au interzis pe bandă rulantă. Se comport de parcă ar fi stăpânii lor. Sunt obsedați de putere, au un comportament extrem de ciudat”, a dezvăluit o persoană din anturajul celor doi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.