Frații și sora celebrului artist trăiesc de pe o zi pe alta! Unul e cioban, celălalt e încărcător, iar sora, femeie de serviciu! Cât despre fiul său…

Publicat: 25/06/2020 | 16:17

Celebrul Vali Vijelie, Valentin Rusu, pe numele real, are o căsnicie perfectă! Carmen, soția lui iubitoare, a știut cum să gestioneze momentele mai delicate, așa cum, de altfel, se întâmplă în viața majorității artiștilor. Ceea ce nu se știa însă, sunt alte detalii legate de familia celebrului manelist. Potrivit unor mărturii pe care CANCAN.RO le prezintă, în exclusivitate, frații lui Vijelie își duc traiul de pe o zi pe alta.

(CITEȘTE ȘI: CE SCRIE ÎN BULETINUL LUI VALI VIJELIE. PUȚINI SUNT CEI CARE ȘTIU CARE ESTE NUMELE REAL AL MANELISTULUI)

Doar apropiații lui Vali Vijelie știu, probabil, că manelistul are doi frați și o soră care muncesc pe brânci pentru a-și duce traiul. Iar viața lor nu e deloc precum a celui prin ale cărui vene curge același sânge ca al lor. CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații de ultimă oră, prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro.

Dumitru Rusu este fratele cel mare al familiei ”Vijelie”, să-i spunem așa. Este cioban și, lesne de înțeles, muncește din greu. Vrea și el, precum fratele lui, să ajungă celebru, motiv pentru care și-a deschis un canal de YouTube, numit ”Ferma lui Mitică”. E vorba despre el acolo, despre cum se muncește la țară! Mai are însă mult de tras până ar putea deveni un nume greu, grație ”Fermei” lui.

Sora lui Vali Vijelie e femeie de serviciu, fratele mijlociu e încărcător-descărcător

Celălalt frate, mijlociul, este Marius. Nu e nici cioban, nu are nici canal de YouTube. Muncește la o firmă din Ferentari. Încărcător-descărcător îi este meseria și e lesne de înțeles că se spetește, nu glumă. Acolo ar fi ajuns cu ”pile”, fratele Vijelie fiind cel care ar fi pus o vorbă bună pentru el. În weekend-uri, deși are liber, nu stă deloc. Mai face un ban lucrând cu ziua pe unde e nevoie.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști

Iar Luminița, sora lui Vali Vijelie, pare a avea cea mai grea soartă: este femeie de serviciu la o firmă de pe Bulevardul Ion Mihalache. Face curățenie pentru un salariu deloc îndestulător. Muncește cinstit pentru un trai crunt! Unde mai pui că ar avea și  probleme în căsnicie, potrivit surselor citate. De curând, ea s-ar fi despărțit de soțul ei, Ricardo.

Fiul lui Vali Vijelie s-a dus în Anglia, la muncă

Nici fiul lui Vali Vijelie nu ar avea un trai mai fericit. Florin Cristian Florea ar risca să se întoarcă în închisoare, la trei ani după ce a fost eliberat condiționat. El fusese condamnat în anul 2014 pentru furt calificat și și-a ispășit pedeapsa la Penitenciarul Găești. A ”subtilizat” un automobil de lux din parcarea unui restaurant, în 2010, s-a plimbat cu el toată noaptea prin Sectorul 6, până l-a avariat. Când a fost prins de agenți, prezenta o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool în aerul respirat. Mai mult, nici permis de conducere nu avea.

(VEZI AICI: VALI VIJELIE A FOST ÎN PELERINAJ LA MORMÂNTUL SFÂNT. MANELISTUL S-A BOTEZAT ÎN APA IORDANULUI)

Fiul nelegitim al lui Vali Vijelie avea s-o comită din nou. El ar fi cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Dacă va fi găsit vinovat pentru faptele menționate, Florin Florea riscă să se întoarcă în spatele gratiilor. Iar pe lângă pedeapsa actuală i s-ar putea adăuga și cei trei ani pe care-i mai avea de executat atunci când a fost eliberat.

(NU RATA: DORIAN POPA ȘI VALI VIJELIE AU FĂCUT SENZAȚIE PE ACEEAȘI SCENĂ! „ESTE COMBINAŢIA ANULUI, CONCERTUL ACESTA A FOST SOLD OUT ÎN TREI SĂPTĂMÂNI”)

A plecat la muncă în Anglia, dar asta nu înseamnă că a scăpat de brațul legii. Practic, tatăl său i-ar fi ”înlesnit” plecarea din țară, după ce l-a deposedat de garsoniera pe care i-o făcuse cadou. A fost un conflict între ei, iar Vijelie i-ar fi luat locuința în care stătea cu iubita lui.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.