Frații Ristei, eliminați de la Asia Express: “Atmosfera era ca la înmormântare. A noastră!”. Mesajul impresionant publicat de Florin Ristei despre emisiunea de la Antena 1

Publicat: 02/04/2020 | 08:42

Frații Ristei au fost eliminați de la “Asia Express” și, la scurt timp după ce s-a încheiat ediția difuzată azi-noapte, îndrăgitul artist a publicat un mesaj impresionant despre emisiunea de la Antena 1. Concurenții rămași în cursa pentru marele premiu al show-ului, care este în valoare de 30.000 de euro sunt: Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Adda, Cătălin Rizea, Speak și Ștefania, Alex Abagiu și Radu, dar și Sorin Bontea împreună cu Răzvan Fodor.

Citește și: Gina Pistol, dezvăluiri incredibile despre ce se întâmplă, de fapt, la Asia Express: „Se schimbă totul”

Frații Ristei, eliminați de la “Asia Express”

Daniel și Florin Ristei au fost primiți în aplauzele colegilor lor de la “Asia Express” când au ajuns la punctul de întâlnire cu gazda emisiunii, Gina Pistol. În fața tuturor, carismaticul cântăreț a răbufnit și a spus: “Hai, de parcă am murit… așa tragedie!”. Ei au pierdut cursa pentru ultima șansă și biletul spre Taiwan, în fața lui Alex Abagiu și Radu, echipă care merge mai departe în concursul-fenomen.

Iar fratele lui, Daniel Ristei a mărturisit la testimonialul oferit imediat după acest moment trist: “Supărarea lor cred că e doar pe afară, înăuntru, cred că toți zâmbesc și se bucură că au scăpat de o echipă puternică”.

“Atmosfera era ca la înmormântare. A noastră! Nu-mi plac momentele astea de final, nu îmi plac momentele dramatice, nu-mi plac momentele tragice. E un joc, l-am jucat cu zâmbetul pe buze, vreau să-l termin la fel”, a declarat Florin Ristei în timpul testimonialului, făcut după eliminarea de la “Asia Express”.

“Mie, sincer, omenește, sufletește, mi-a părut rău, pentru că ei au fost la atâta (n.r.: arată cu degetele că foarte a puțin a lipsit ca să se califice frații Ristei) să obțină biletul de Taiwan, pentru că au adunat foarte multe monede. Au câștigat amuletă, au tras foarte tare, au mâncat tot ce trebuiau să mănânce, au făcut toate probele, adică, ei au fost super determinați și noi știm cum e să pierzi la atât (n.r.: arată din nou cu degetele că a puțin a lipsit ca să se califice frații Ristei). Și, cumva… mi-a părut rău”, a mărturisit Adda în cadrul ediției trecute de la “Asia Express”.

Nu rata: El este noul iubit al sexy-bloggeriței de la Asia Express

Florin Ristei, mesaj impresionant după ce s-a aflat că a părăsit competiția de la Antena 1

La scurt timp după ce s-a difuzat la Antena 1 momentul în care Daniel și Florin Ristei nu au reușit să se califice în următoarea etapă de la “Asia Express”, celebrul artist a publicat un mesaj impresionant pe rețelele de sociazare. El a primit mii de mesaje de apreciere, dar și gânduri emoționante ale fanilor, care au sperat până în ultima clipă că ei vor continua cursa.

“Am stat cu sufletul la gura si asta seara, la emisiune, sperand, totusi, ca nu plecam noi acasa. Nu aveti cum sa intelegeti emotiile pe care le-am trait. 
Nu s-a legat nimic in ziua respectiva, si a fost de-ajuns o singura zi proasta care sa ne trimita acasa :)) Asta e farmecul show-ului, ca e atat de imprevizibil. Asa competitiv cum sunt, nu-mi pare rau ca n-am castigat. Imi pare rau doar ca n-am putut sa ma joc pana la capat.

Pentru mine, «Asia Express» a fost mai mult decat o emisiune. A fost cea mai tare experienta de viata de pana acum, si unul dintre putinele show-uri tv in care m-am dedicat 100%. Vreau sa-i aplaudati si sa le multumim impreuna tuturor echipelor, productiei, cameramanilor si reporterilor. Si sa nu uit: am cel mai tare frate! «Asia Express» continua. Din pacate, fara noi ???? @asiaexpressromania”, a scris Florin Ristei pe pagina de Facebook, dar și pe cea de Instagram azi-noapte, după ce s-a aflat că el și fratele său au fost eliminați din competiția de la Antena 1.

Află și: Cine a câștigat Asia Express 2020! Răspunsul oferit de o concurentă a emisiunii de la Antena 1, după ce a fost întrebată despre premiu

Citește și: Florin Ristei și Carmen Grebenișan au dat cărțile pe față. Au făcut sau nu amor, la Asia Express? „Nu avem cum să negăm ce s-a întâmplat”

Echipele care merg în Taiwan, a doua etapă din “Asia Express”

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan Adda și Cătălin Rizea sunt cele trei echipe care au primit biletele spre Taiwan, după ce Speak și Ștefania s-au calificat automat în cea de-a doua destinație “Asia Express”, sezonul 3. Lor li se alătură și Alex Abagiu și Radu, cei care au câștigat cursa pentru ultima șansă din Filipine.