Frații lui Emi Pian, condamnați la închisoare în urma scandalului monstruos în care Elvis a fost înjunghiat în gât de fostul iubit al Cristinei Pucean

Publicat: 17/04/2021 | 14:21

Veste teribilă în Clanul Duduienilor, însă, nu și pentru rivalii acestei grupări! Ciprian și Grațian Pian, dar și alți membrii ai familiei au fost condamnați la închisoare în urma scandalului monstruos în care fratele lor mai mic a fost înjunghiat în gât de fostul iubit al Cristinei Pucean.

Ciprian și Grațian Pian, condamnați la închisoare

Frații lui Emi Pian au primit câte 4 luni de închisoare pentru tulburarea liniștii publice în dosarul deschis în urma tentativei de omor asupra lui Elvis Pian în 2018. Hotărârea nu este însă definitivă, iar cei doi interlopi au atacat-o deja cu ajutorul avocaților lor, relatează wowbiz.ro. Condamnarea lui Ciprian și a lui Grațian Pian vine într-un moment foarte delicat: ei se află în arest preventiv și au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor asupra asasinului lui Emi Pian.

Și alți membrii importanți ai clanului Duduianu au primit condamnări în dosarul în care a fost anchetat atacul sângeros asupra lui Elvis Pian. În urmă cu trei ani, el a fost la un pas să fie ucis de fostul iubit al Cristinei Pucean care l-a înjunghiat în gât.

Elvis Pian și Cristina Pucean; controversatul bărbat a fost înjunghiat în gât de fostul iubit al dansatoarei © Facebook

Citește și: A ieșit la iveală tentativa de omor asupra fratelui lui Emi Pian. S-a ales cu gâtul tăiat, din ordinul celui mai periculos traficant de droguri

Episodul sângeros cu pistoale și cuțite, iscat din cauza dansatoarei Cristin Pucean

Scenele de viață și de moarte s-au petrecut în timpul unei petreceri de botez, care a avut loc în 2018. Fericitul eveniment a fost organizat de un individ care se numește Aslan și a avut loc pe Șoseaua Pipera, chiar peste drum de Poliția Capitalei – secția pașapoarte. Conform informațiilor din rechizitoriu, pe lista invitaților au fost și membri ai mai multor clanuri interlope importante din București.

Scandalul a fost provocat de Victor Barbu, care s-a iubit în trecut cu fosta concurentă de la “Românii au talent”. Individul a văzut negru în fața ochilor în momentul în care a apărut Melcu, un bărbat cu care Cristina Pucean se cuplase după ce ei încheiaseră relația. După miezul nopții, el a mers la masa Duduienilor și le-a reproșat că l-au adus pe rivalul său la botez. Grațian Pian i-a spus că, de fapt, noul iubit al dansatoarei este viitorul lui fin, așa că se află sub protecția lui, potrivit sursei citate mai sus.

După ce discuția a degenerat, protagoniștii s-au mutat afară, unde au scos la bătaie tot arsenalul: cuțite, bricege și chiar pistoale. Între scandalagii a intervenit Elvis Pian, considerat cel mai “pacifist” dintre frații Duduianu, dorind să aplaneze conflictul. Ajuns la mijloc, el a primit un cuțit direct în gât de la Victor Barbu, care a fugit fără să privească înapoi.

Te-ar putea interesa: Aly Pian este noul lider al Duduienilor! Fiul lui Emi Pian și-a câștigat respectul la numai 21 de ani: “N-am cum să cad în viața mea”

Pe urmele lui au plecat mai mulți bărbați, printre care și frații Duduianu, care au tras câteva gloanțe cu o armă de tip airsoft în direcția lui. Agresorul s-a făcut nevăzut, iar a doua zi,  s-a predat la poliție. Conform datelor din dosar, celebra blondă nu a fost prezentă la respectivul eveniment, ea nefiind citată nici ca martor în dosar.

Sursa foto: Facebook & arhivă