Frații Enache, Diana și David, prima apariție împreună la TV! Artistul nu și-a mai încăput în piele de fericire

Publicat: 11/06/2021 | 16:00

Frații Enache, Diana și David, prima apariție împreună la TV! Cei doi copii ai lui Adrian Enache au fost prezenți în emisiunea pe care o prezintă artistul.

Adrian Enache a revenit pe sticlă alături de Diana Matei, în locul Corinei Chiriac, la postul Național TV. Emisiunea, care a avut debutul în luna septembrie a anului trecut, se numește “Start Show Romania”. Au fost invitaţi precum artişti de muzică populară, uşoară, pop şi rock, trupe muzicale şi profesionişti din diferite domenii.

Dumincă, 13 iunie, de la ora 13:00 va fi o ediție cu totul și cu totul specială. Și asta pentru că Adrian Enache va primi, cu ocazia zilei sale de naștere, în direct, diploma pentru cel mai bun tată. Momentul este memorabil, mai ales că frații Enache vor fi pentru prima oară împreună într-un studio de televiziune. (CITEȘTE ȘI: ADRIAN ENACHE, REACȚIE DUPĂ MOARTEA LUI IULIAN COJOCARU, UN CUNOSCUT SAXOFONIST. “SUNT CONSTERNAT! UN MUNTE DE TALENT”)

Adrian Enache a ținut un discurs și le-a mulțumit Corinei și Iulianei Marciuc pentru bucuria de a-l face tată. Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache este un adevărat cavaler. David are 16 ani și este aproape la fel de înalt ca tatăl său. Diana, în vârstă de 24 de ani, este fiica pe care cântărețul o are cu fosta sa soție, Corina.

Frații Enache, prima apariție împreună la TV

Davi, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache vrea să devină un mare regizor

”Până acum, David nu ne-a speriat cu nimic, deși știu, am citit și sunt pregătită să fac față la tot ceea ce înseamnă adolescență. Este un copil foarte bun, a terminat semestrul I al clasei a IX-a cu media 9,75, ceea ce cred eu că, pentru un adolescent, este o performanță.

Asta nu înseamnă că nu are și multe activități extrașcolare, pe care am fost atenți să le dezvoltăm și în perioada de pandemie: pasiunea pentru călărit, mersul la sală, cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie „Studiourile Buftea. Suntem atenți să îi stârnim interesul pentru cât mai multe lucuri și, ulterior, el să aleagă ce rămâne hobby și ce ar vrea ca profesie”, declara Iuliana Marciuc.