Fratele neștiut de public al Lidiei Buble. Tânărul are 24 de ani și este un romantic incurabil

Publicat: 05/02/2020 | 17:31

Este bine știut de toată lumea că celebra cântăreață, Lidia Buble, se laudă cu frumoasele sale surori tot timpul pe rețelele de socializare. Nici nu este de mirare, de altfel, că are și cu cine. Nimeni nu-l cunoaște, însă, pe fratele cel mic al artistei. Tânărul chipeș are 24 de ani și este căsătorit de doi ani.

Elisei Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără superbă, pe care a și cerut-o în căsătorie în urmă cu 3 ani.

Fratele mai mic al Lidiei își răsfață soția la orice pas. Iar acest lucru se vede și din fotografiile postate de cei doi pe rețelele de socializare. Tânăra apare aproape în toate imaginile cu buchete imense de flori.  Cei doi s-au căsătorit în 2018 și de atunci sunt de nedespărțit.

Cei doi sunt pocăiți și respectă religia din care fac parte. De altfel, Elisei și Gabriela au avut o nuntă penticostală, în biserica pe care o frecventează cu regularitate.

Cântăreața Lidia Buble are 10 frați și surori: Diana, Corneliu, Elisei , Iosif , Lorena , Daniel, Daniela, Beniamin, Estera, Simion.

Mai mult, artista are 22 de nepoței și 354 de verișori.