Fratele Mădălinei Manole îl atacă din nou pe Petru Mircea: „Să-şi ducă crucea în libertate, să simtă durerea”

Publicat: 12/12/2020 | 12:08

Deși au trecut zece ani de când Mădălina Manole nu mai este printre noi, fratele artistei nu poate trece peste tragedie și lansează noi acuzații la adresa lui Petru Mircea.

Bărbatul susține că s-a săturat ca toată lumea să o numească pe sora sa ”sinucigașă”, fiind de părere că nu ea este vinovată pentru ceea ce s-a întâmplat în urmă cu zece ani. Nu, nu s-ar bucura în niciun caz dacă Petru Mircea ar înfunda pușcăria, susținând că pe Mădălina, din păcate, nu o mai aduce nimeni înapoi.

Citește și: Mădălina Manole și blestemul din familia sa. Moartea regretatei cântărețe încă are multe semne de întrebare, iar decesul părinților…

Mai mult, Marian a declarat că singura povară pentru Petru Mircea este să-și ducă crucea de unul singur, chit că se află în libertate. „Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi!

Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară «stigmatul» ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!”, a declarat Marian Manole pentru Click.ro.

Cum a murit Mădălina Manole

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.

Fanii și publicul și-au putut lua un ultim rămas bun de la artistă perindând pe lângă sicriul cu corpul neînsuflețit al acesteia care a fost expus la Casa Radio din București și apoi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

„Fata cu părul de foc”, Mădălina Manole, nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere, însă a avut parte de o slujbǎ specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești și apoi a fost înhumată în cimitirul Bolovani din Ploiești.

Nu rata: Ultimul interviu oferit de tatăl regretatei Mădălina Manole. Ce a spus despre fiica lui