Fratele lui Emi Pian, căutat de recuperatorii de creanțe. Pentru ce sumă este „vânat” Ciprian Pian 

Publicat: 09/05/2021 | 11:25

Ciprian Pian se află într-o situație de-a dreptul stânjenitoare! Fratele lui Emi Pian este căutat de recuperatorii de creațe, din cauza faptului că nu și-a achitat facturile telefonice. În acest context, se pare că o firmă de recuperări creanțe a cumpărat datoria celebrului interlop de la respectivul operator de telefonie mobilă și l-a acționat în judecată pentru recuperarea sumelor restante. Ciprian Pian se află în acest moment după gratii, fiind acuzat de tentativă de omor.

La mijlocul lunii trecute, firma de recuperări  de creanțe a depus o acțiune la Judecătoria Sectorului 2, dar încă nu a fost stabilit primul termen. S-ar părea că suma pentru care Ciprian Pian este „vânat” nu depășește câteva sute de lei, așa cum precizează WOWbiz.ro.

Ciprian Pian a fost ridicat de mascați în luna august a anului trecut, el este acuzat de tentativă de omor. Procurorii au dovezi că Ciprian și fratele lui mai mare, Grațian, au încercat să-l omoare pe Richard, presupusul asasin al lui Emi Pian. Acum, atât frații lui Emi cât și criminalul acestuia sunt judecați în același dosar.

CITEȘTE ȘI ÎN CE RELAȚII ERAU CLANURILE RINU ȘI DUDUIANU ÎNAINTE DE OMOR. CE MESAJ I-A TRANSMIS CIPRIAN PIAN UNUIA DINTRE RIVALI

Ciprian Pian, unul dintre cei mai influenți interlopi din Capitală

Ciprian Pian, pe numele lui real Laurențiu Duduianu, este fiul lui Nicolae Duduianu și nepotul lui Segher Duduianu. Este cunoscut în cercurile din Capitală ca fiind unul dintre cei mai influenți lideri interlopi. Fratele lui Emi Pian este un personaj foarte cunoscut, dar și influent și se bucură de o avere foarte mare.

VEZI ȘI IUBITUL INTERLOP O TERORIZEAZĂ PE BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII”: ”E CĂSĂTORIT ȘI EA REFUZĂ SĂ-I MAI FIE AMANTĂ!”

Sursă foto: facebook.com