Fratele lui Culiță a “furat” mașina de artist și a bifat la capitolul „impresie”

Publicat: 14/04/2021 | 23:45

În timp ce Culiță Sterp muncește din greu la „Survivor România” pentru a veni acasă cu marele premiu, Iancu, fratele său, se distrează ca un rege și face tot ce poate pentru a impresiona… domnișoarele. CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive cu fratele artistului, la volanul bolidului de lux pe care l-a primit în grijă, de la „Faimosul” plecat în Dominicană.

Iancu nu pierde timpul timpul degeaba atunci când Culiță Sterp este solicitat în Dominicană în tot felul de probe dure.

Cine pe cine „răzbună”

CANCAN.RO a obținut imagini exclusive cu fratele lui Culiță Sterp și vă spunem doar atât: tânărul artist știe cum să impresioneze. Profitând de faptul că fratele lui i-a lăsat pe mână „Sterp-mobilul”, Iancu a ieșit să impresioneze domnișoarele de la volanul superbului Mercedes pe care Culiță l-a achiziționat anul trecut.

CANCAN.RO l-a fotografiat pe Iancu Sterp în timp ce parchează mașina și apoi iese mândru din ea, pentru a face o scurtă plimbare. Îmbrăcat lejer, Iancu pare că se simte tare privilegiat de faptul că poate conduce mașina de lux a lui Culiță, cel care s-a dus la Survivor pentru a-l „răzbuna” pe fratele său, după ce acesta nu a reusit, anul trecut, să câștige și a fost, în cele din urmă, eliminat.

Iancu nu a ieșit la plimbare singur, dar nici nu este cazul să vă alarmați, domnișoarelor, căci pe fratele lui Culiță l-a însoțit, în ieșirea lui, un prieten foarte bun.

Iancu Sterp alături de prietenul lui  / Sursă foto: CANCAN

(NU RATA: DANIELA ILIESCU, IUBITA LUI CULIȚĂ STERP, O PUNE LA PUNCT PE SIMONA HAPCIUC: „AU MAI IEȘIT ȘI ALTE PERSOANE DIN COMPETIȚIE, DAR ASUMAT ȘI FĂRĂ SĂ FACĂ CIRC”)

Iancu Sterp, despre “Survivor România”: “Se întâmplă foarte multe nedreptăți”

Iancu Sterp a făcut declarații acide la adresa unor oficiali de la Kanal D în cadrul unui vlog postat pe canalul său de YouTube. Fost concurent la “Survivor România”, artistul a dezvăluit că se întâmplă nedreptăți în perioada filmărilor show-ului, iar multe dintre acestea nu se văd la TV. În plus, el a explicat cum este, de fapt, eliminat un participant al competiției care se desfășoară în Republica Dominicană.

Fostul “Războinic” a mărturisit că unul dintre motivele pentru care a făcut vlogul-bombă este reprezentat de eliminarea Anei Porgras.

“M-am enervat destul de tare pentru ceea ce se întâmplă acolo, pentru că se întâmplă foarte multe nedreptăți, despre care voi, oamenii de acasă, nu știți, iar eu nu mai pot să tac (…). E momentul să vă spun exact despre ce este vorba acolo și pe cine merită să fiți supărați pentru nedreptățile de la «Survivor».

În urma eliminării Anei Porgras, toată țara s-a revoltat. Unii au făcut chiar și o petiție pentru a o aduce înapoi”, a declarat Iancu Sterp.

Jocuri de culise?

Fratele lui Culiță Sterp a subliniat că, potrivit regulamentului emisiunii de la Kanal D, un concurent eliminat nu mai poate fi readus în competiție. Ulterior, carismaticul artist a menționat că numărul de voturi pe care concurenții îl primesc este cunoscut doar de producătorii de la Survivor România și că aceștia sunt, de fapt, cei care decid soarta celor aflați în cursa pentru marele premiu. Altfel spus, votul publicului nu contează, conform explicațiilor oferite de Iancu Sterp.

Iancu Sterp a dat exemplul relației dintre Ana și Zanni, punctând și efectul pe care eliminarea fostei sportive l-a avut asupra cântărețului. Fratele lui Culiță Sterp a mai spus că acest lucru a destabilizat relația dintre Zanni și cel care a propus-o pentru eliminare, Jador. Evident că un eventual conflict între cei doi artiști aflați în jungla din Republica Dominicană ar face să crească considerabil interesul fanilor pentru emisiunea care rulează la Kanal D.

Culiță Sterp, viitor tătic

Deși își dorește să câștige competiția „Survivor România”, Culiță Sterp este mereu cu gândul acasă, unde a lăsat-o pe iubita sa, însărcinată. Daniela Iliescu așteptă un băiețel și, deși îi este greu fără iubitul ei, nu își dorește să se întoarcă prea repede înapoi.

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU LA SURVIVOR ÎNTRE CULIȚĂ STERP ȘI JADOR: „MINȚI, CĂ EU TE CUNOSC, EȘTI NEBUN!”)

Viitoarea mămică i-a transmis un mesaj emoționant lui Culiță, prin care îl încurajează, îl asigură că totul este bine cu sarcina și îi urează mult succes în continuare.

 „Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la TV și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea. Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect”, i-a transmis Daniela Iliescu iubitului ei, potrivit sursei citate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.