Fratele Larei Șaban, renegat în închisoare de fiul său. “O face pe mama să plângă și…”

Publicat: 10/04/2020 | 23:13

Nimeni nu vrea să mai audă de Gilberto Ghiunal, cel care, cu opt ani în urmă, și-a omorât cu sânge rece sora. Aflat în închisoare, fratele ucigaș al Larei Șaban a fost renegat inclusiv de propriul fiu, care nu a avut nicio problemă să-și „distrugă” tatăl chiar în instanță. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosar.

Gilberto Ghiunal Şaban şi George Davidescu au primit sentințele definitive pentru uciderea Larei Şaban (27 de ani), sora primului, în iunie 2014. Curtea de Apel Constanţa i-a condamnat pe cei doi la închisoare pe viaţă. Deloc imprevizibil, Gilberto a fost părăsit, ulterior, de soție, care a divorțat de el, dar și de fiu, puștiul nedorind să mai audă de tatăl său.

(VEZI AICI: FRATELE LAREI ȘABAN A CERUT ”REGIM HOTELIER” ÎN PENITENCIARUL DE LA TULCEA! ”VREAU SĂ…”)

Fratele criminal al Larei Șaban nu s-a împăcat cu situația și a făcut o cerere în instanță prin care a cerut “exercitarea autorității părintești”. Gilberto Ghiunal Şaban a solicitat să fie vizitat de fiul său o dată la două luni, la Penitenciarul Tulcea, să poată discuta telefonic cu minorul de patru ori pe săptămână, dar și să poată coresponda cu el de după gratii.

Criminalul, “îngropat” chiar de propriul copil!

Judecătorii au fost, însă, de partea fostei soții și au respins solicitarea ucigașului. În continuare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosar, precum și ce a susținut fiul lui Gilberto Ghiunal Şaban în fața magistraților. Practic, mărturiile minorului au cântărit greu în decizia luată de instanță.

Cu ocazia audierii minorului în camera de consiliu, acesta a arătat că nu dorește să țină legătura cu tatăl biologic, întrucât a fost mințit de către reclamant (îi promitea că va veni acasă și îi crea minorului un entuziasm pe moment urmat de dezamăgirea neîmplinirii promisiunii) și a aflat (după aceea) că tatăl este la închisoare pentru că a făcut ceva rău.

A mai menționat minorul că nu vrea să-l mai vadă vreodată pe tatăl său și nici ca acesta să îl sune. Minorul a manifestat o stare de tulburare emoțională, arătând ferm că nu dorește să vorbească nici la telefon cu reclamantul”, au notat magistrații.

Gilberto avea probleme mari cu cămătarii

(VEZI AICI: IMAGINI HALUCINANTE CU IUBITUL LAREI ȘABAN, ÎN ZIUA MARII CONDĂMNĂRI)

Gilberto Ghiunal Şaban, mesaj către fiul său: “Mami nu ne mai iubește, are pe altcineva!”

Totodată, instanța a mai reținut că, de-a lungul timpului, Gilberto Ghiunal Şaban a utilizat un limbaj licențios la adresa fostei soții, cu repercusiuni negative pentru dezvoltarea puștiului. În plus, femeia ar fi fost amenințată după ce a și-a refăcut viața alături de alt bărbat, fiind nevoită chiar să se mute.

Instanța reține că reclamantul s-a interesat în nenumărate cazuri de soarta minorului însă a manifestat o egală curiozitate și față de refacerea vieții de către pârâtă. Prin intermediul minorului, reclamantul încerca să afle date despre pârâtă, întrebând minorul unde este mama lui, cu cine a dormit aseară. (…) În luna decembrie a anului 2016, în timp ce pârâta, minorul și martora se aflau la părinții lor/bunicii materni ai minorului, copilul a fost sunat de reclamant, iar după terminarea convorbirii minorul s-a schimat la față.

(CITEȘTE ȘI: CAZUL LARA SABAN FACE O VICTIMA NEVINOVATA! SOTIA INSARCINATA A LUI GEORGE DAVIDESCU VREA SA FACA AVORT)

Întrebat de martoră ce s-a întâmplat, copilul nu a vrut să vorbească. Întrucât martora a insistat, minorul i-a spus că reclamantul i-a zis acestuia «mami nu ne mai iubește pe noi, de aceea are pe altcineva». În plus, din depoziția martorului, instanța reține că minorul a perceput starea de tensiune dintre părți deoarece o vedea supărată și plângând pe pârâtă, întrebând de multe ori dacă iar o face tata pe mama să plângă”, este un alt document important din dosar.

Ucisă cu ciocanul

Cazul Lara Șaban a șocat toată România, în 2012, atunci când s-a aflat că frumoasa turcoaică a fost ucisă chiar de către fratele ei, Gilberto, cel pe care-l ajuta necondiționat cu bani.

În Constanţa, tânăra avea două imobile, o vilă şi un apartament, iar pentru deplasare avea la dispoziţie un autoturism Porsche Panamera, înmatriculat în Turcia, în valoare de aproximativ 350.000 de euro. La venirea în țară, Lara Şaban avea asupra sa peste 125.000 de dolari, bani cu care intenţiona să cumpere încă o locuință municipiul Constanţa.

(NU RATA: DEZVĂLUIRILE FEMEII CARE A AFLAT CĂ E ÎNSĂRCINATĂ CÂND SOȚUL SĂU A FOST ARESTAT PENTRU CĂ A UCIS-O PE LARA ȘABAN)

Tânăra a fost ucisă de Gilberto și amicul său cu un ciocan. După ce i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, cei doi au aruncat cadavrul într-o pădure din apropiere de Năvodari. Scopul au fost banii, ulterior aflându-se că fratele Larei Șaban avea probleme mari cu cămătarii.

Gilberto Ghiunal și-a ucis sora pentru bani

Lara Șaban avea casa încrustată cu cristale Swarovski

Frumoasa Lara Șaban, iubita politicianului turc Hüsseyin Sipahi, încerca să compenseze prin opulenţă toate lipsurile copilăriei. Ea s-a întors acasă un alt om, transformată din cap până-n picioare. Umbla îmbrăcată elegant, cu accesorii scumpe şi avea în permanenţă la ea teancuri de dolari.

A cumpărat imediat o casă pe strada bunicii, unde şi-a mutat mama, apoi un apartament pe esplanada plajei Modern.

(VEZI AICI: CEL MAI SÂNGEROS CRIMINAL ÎN SERIE DIN ROMÂNIA SE PLÂNGE CĂ GARDIENII I-AU FURAT PANTOFII ȘI…)

Amândouă locuinţele au fost decorate după gustul ei, excesiv de luxos, cu mobilă şi obiecte încrustate cu cristale Swarovski. Până şi peria de la vasul de toaletă avea cristale Swarovski, povestesc uimiţi apropiaţii. Lara trecea mereu şi pe la casa ei din copilărie, acum părăsită, cât să-şi salute vecinii şi să le spună cât de bine o duce acum.

Iubitul turc venea la Constanţa cu propriul avion

Turcul obişnuia să o aducă la Constanţa cu avionul său particular, iar aici se plimbau numai cu limuzine exorbitante, care rămâneau apoi tinerei. De obicei, el venea o dată pe an, când le lăsa pe Lara şi pe fetiţa lor la Constanţa, apoi pleca înapoi la treburile sale din Istanbul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)