Fratele Cristinei Țopescu, speriat de coronavirus. Gestul făcut de Sebastian pe străzile din Milano

Publicat: 25/02/2020 | 14:34

Coronavirusul a băgat panică în toată lumea. Speriat din cauza virusului ucigaș, fratele Cristinei Țopescu a publicat un mesaj pe contul său de Facebook.

Sebastian este fiul lui Cristian Țopescu, pe care regretatul comentator sportiv îl are cu Christel Ungar. În momentul în care s-au cunoscut cei doi, Cristian Țopescu avea 61 de ani, iar mama copilului său, 32. Sebastian s-a născut în Bucureşti si a studiat la Colegiul Goethe, dar apoi s-a transferat la Sibiu, orașul natal al mamei sale și a absolvit Colegiul „Andrei Saguna” în 2017. Tânărul  urmează, acum, cursurile Institului European de Design din Milano. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, SPERIATĂ DE CORONAVIRUS! CE DECIZIE RADICALĂ A LUAT CÂNTĂREAȚA, ÎN PLINĂ EPIDEMIE)

În Italia au fost confirmate șapte decese din cauza coronavirusului. Mai multe evenimente, concerte și meciuri de fotbal au fost anulate din cauza virusului ucigaș.

Sebastian Ţopescu a postat o poză cu el pe străzile din Milano și le-a mărturisit fanilor că ia măsuri pentru sănătatea lui. “A fost ultima zi în care nu am purtat mască. Sănătatea e mai importantă decât moda”, a posta Sebastian. Un amic i-a transmis, îngrijorat: „Să nu iei vreun virus, te rog!”.

Noul coronavirus –  Covid-19 – face din ce în ce mai multe victime, numărul deceselor ajungând la 2.698, la nivel global. Potrivit informațiilor furnizate de CNN, autoritățile din China au anunțat, ieri, încă 71 de decese, 68 dintre acestea fiind înregistrate în provincia Hubei – centrul epidemiei de coronavirus.

Nu mai puțin de 2.663 de persoane au murit în urma infecției cu coronavirus, a informat Comisia Naționale a Sănătății (NHC) din China, iar în afara Chinei continentale au mai fost înregistrate 35 de decese.