Fratele cel mic al Cristinei Țopescu, îngenuncheat de durere la crematoriul unde a fost incinerată regretata jurnalistă. I-a stat la căpătâi până în ultima clipă!

Publicat: 16/01/2020 | 12:32

Cristina Țopescu a fost incinerată astăzi, iar la crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală au fost prezenți toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o. Nu a lipsit nici fratele cel mic al regretatei jurnaliste, care i-a stat la căpătâi până în ultima clipă. 

Fratele cel mic al Cristinei Țopescu a venit astăzi la crematoriu pentru a-și conduce sora pe ultimul drum. Îmbrăcat în haine de doliu și îngenuncheat de durere, a venit pentru a fi alături pentru ultima dată de sora lui. Chiar dacă regretata jurnalistă nu a avut parte de o înmormântare și a fost incinerată, cei dragi i-au adus un ultim omagiu și i-au stat alături până a devenit cenușă.

Cristina Țopescu, omagiată pentru ultima dată de cei dragi

La crematoriu a venit și Ștefan Bănică, fostul iubit al Cristinei Țopescu, dar și mama jurnalistei, care de-abia și-a ținut lacrimile în frâu. De asemenea, și Andreea Berecleanu, colega de breaslă a Cristinei Țopescu a venit pentru a-i fi alături acesteia pe ultimul drum.

Potrivit informațiilor oferite de surse din interiorul familiei Cristinei Țopescu, urna cu cenușa acesteia va fi dusă în Oradea, acolo unde locuiește, în prezent, mama jurnalistei.