Fratele cântăreței Nicki Minaj a fost condamnat pe viață. Și-a violat fiica vitregă

Publicat: 28/01/2020 | 11:28

Fratele cântăreței Nicki Minaj a fost condamnat la închisoare pe viață pentru viol repetat. Acesta și abuzat fiica vitregă în mot repetat.

Conform lopezdoriga.com, sentința pentru fratele lui Nicki Minaj a fost data de tribunlul din New York, luni. Jelani Maraj a fost condamnat la închisoare pe viață, fără posibilitatea de a fi eliberat condiționat în următorii 25 de ani.

Jelani Maraj a fost condamnat pentru violarea repetată a fiicei sale vitrege, în vârstă de 11 ani, timp de opt luni, în perioada aprilie-noiembrie 2015. Calvarul fetei s-a oprit când fratele ei l-a vazut pe agresor și a povestit ce se întâmpla. Scenele de groază au avut loc la reședința din Baldwin unde Jelani locuia cu mama victimei lui.

Bărbatul și-a recunoscut fapta și s-a scuzat, motivând că în acea perioadă avea probleme destul de grave cu alcoolul și din cazua această a procedat așa. „Aș vrea să îmi cer iertare pentru cele întâmplate. Aveam o problemă cu alcoolul”, a afirmat el

Nicki Minaj nu a fost prezentă la procesul fratelui său, însă l-a susținut . David Schwartz, avocatul lui Jelani, a citit o scrisoare pe care artista a scris-o în 2016, în sprijinul fratelui său. „Este cel mai liniștit, amabil și generos bărbat pe care îl cunosc”, scria cântăreața.