Fotomodela “matinalului” de la Antenă a apărut pe stradă în colanți “interzis” de sexy

Publicat: 02/03/2021 | 23:45

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini „incendiare” ale începutului de primăvară. Mulată și sexy, logodnica lui Dani Oțil a răvășit ”cartierul milionarilor”. Atenție, imagini nerecomadate cardiacilor! 

Fizicul răvășitor cu mult sport se întreține, cel puțin așa a lăsat de înțeles sexoasa logodnică a prezentatorului de la matinalul Antenei, Dani Oțil.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Gabriela Prisăcariu în zona parcului Herăstrău, acolo unde sexoasa blondină a ales să facă puțină mișcare. Chiar dacă a optat pentru o ținută sport, logodnica lui Dani Oțil nu s-a dezis de vestimentațiile care îi pun în evidență posteriorul bombat.

Gabriela Prisăcariu, pasionată de sport

După ce a dat o tură de parc și s-a încărcat de energie, fotomodela lui Dani Oțil a revenit la bolidul ei. După ce și-a pus o gecuță peste hanoracul roz în care a alergat. Sexoasa blondină s-a instalat comod la volan și s-a îndreptat către restaurantul iubitului ei. Odată ajunsă în ”cartierul milionarilor”, după ce și-a parcat mașina, Gabriela Prisăcariu, pur și simplu, a atras privirile trecătorilor.

Colanții extrem de mulați pe care-i purta îi puneau în evidență posteriorul, iar reprezentanții sexului tare care se aflau prin zonă s-au abținut cu greu ca să nu ”arunce” un ochi la sexoasa iubită a lui Dani Oțil. (NU RATA: DANI OȚIL ȘI SEXOASA LUI IUBITĂ TRĂIESC PERICULOS. AVEM DOVADA CĂ NU SE PROTEJEAZĂ DELOC)

Gabriela Prisăcariu, o veritabilă bombă sexy și atunci când iese la alergat

Pandemia le-a stricat planurile

La începutul anului 2020, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei, Gabriela Prisăcariu, fostă câștigătoare a concursului “Supermodels by Cătălin Botezatu”, inelul mult-așteptat. (NU RATA: GABRIELA PRISĂCARIU ȘI DANI OȚIL AU DAT FRÂU LIBER PASIUNII ÎN TIMP CE SE AFLAU ÎNTR-O PISCINĂ. IPOSTAZA INCITANTĂ ÎN CARE AU FOST FOTOGRAFIAȚI CEI DOI LOGODNICI)

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.