”Fotomodela” lui Cătălin Botezatu i-a spart dinții într-un super-market actualei iubite a ex-ului!

Publicat: 26/02/2020 | 23:31

 ”Fotomodela” lui Cătălin Botezatu a fost implicată într-o dispută uluitoare. Monica Hill s-ar fi păruit serios cu actuala iubită a ex-ului. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile incredibile. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional! (CITEȘTE ȘI: CUSCRA MULTIMILIONARĂ A LUI HREBENCIUC A DIVORȚAT DE ”NABABUL DE LA CFR” ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul șocante, de ultimă oră, legate de o mega-controversă în care a fost implicată Monica Hill, sexoasa brunetă care a cunoscut celebritatea după ce s-a cuplat cu celebrul designer Cătălin Botezatu. (NU RATA: OPULENȚĂ LA PARASTASUL LUI FANE SPOITORU)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, frumoasa brunetă s-a păruit serios cu actuala iubită a „fostului”. Totul s-ar fi petrecut într-un supermarket din Cluj, unde cele două tinere s-ar fi întâlnit întâmplător.

Filmul încăierării

După ce ar fi schimbat mai multe replici acide, Monica Hill ar fi fost atacată de tânăra care, în prezent, trăiește alături de fostul iubit al fotomodelei. ”Actuala” s-ar fi înfipt cu mâinile în podoaba capilară a Monicăi Hill, iar de aici până la o bătaie în toată regula n-a mai fost decât un pas. (VEZI ȘI: LAURETTE, EXPERIENȚĂ TERIFIANTĂ DUPĂ CE CORONAVIRUSUL A ”LOVIT” ITALIA)

Iute de mână, dar și de… picior, ”fotomodela” lui Bote a reacționat rapid și a păruit-o ca la carte pe rivala ei. Din câte se pare, Monica Hill a reușit performanța să-i spargă dinții rivalei sale, după ce i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu piciorul.

După încăierare, actuala iubită a ex-ului Monicăi Hill s-ar fi ales cu două fațete dentare lipsă. Conform surselor noastre, cele două fete ar fi fost potolite, cu greu, chiar de către bărbatul care ar fi constituit, de altfel, pricina bătăii. Acesta ar fi fost anunțat de martorii evenimentului și s-ar fi deplasat într-un suflet în parcarea magazinului în care cele două tinere își împărțeau pumni și picioare. Din câte se pare, tot el ar fi intervenit și a reușit să o convingă pe iubita lui, care a încasat-o serios de la Monica Hill, să nu depună plângere la autorități. (VEZI ȘI: IMAGINILE CARE ÎL VOR ÎNFURIA PE SOȚUL ANDEI ADAM)

„Fotomodela” lui Cătălin Botezatu a fost implicată într-o dispută uluitoare

Monica Hill a zăpăcit un investitor străin

Monica Hill a reușit, recent, să-i atragă atenția unui potent afacerist străin, cunoscut drept unul dintre cei mai mari cheltuitori din viața de noapte. Din câte se pare, legătura dintre sexoasa brunetă și renumitul milionar a debutat vara trecută, atunci când cei doi s-au afișat într-un vestit club de pe litoral, NUBA Mamaia. Odată cu trecerea timpului, se pare că relația s-a ”sudat” destul de tare, iar milionarul nu rămâne nepăsător atunci când sexy-clujeanca își dorește câte un lucru senzațional. (NU RATA: „MANECHINA” LUI BOTE A DANSAT MEGA-EROTIC LA LOFT!)

În urmă cu ceva timp, ”puștoaica lui Bote” a sărbătorit împlinirea a 20 de ani, într-un mod de-a dreptul grandios. Împreună cu o brigadă ”calificată”  – în care s-a aflat și Anna Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, cu care Monica Hill a legat o prietenie strânsă – puștoaica din Cluj-Napoca a descins la NUBA, unde a petrecut până-n zorii zilei.

La masa sărbătoritei au curs râuri de șampanie și s-au comandat cele mai sofisticate preparate culinare. Distracția și buna dispoziție au fost cuvintele de ordine. Împreună cu prietenele ei, ”puștoaica” lui Bote a petrecut la cel mai înalt nivel.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, mega-distracția de care a avut parte Monica Hill în Nuba a fost ”sponsorizată” de afaceristul străin căruia bruneta i-a zăpăcit mințile. Renumitul plătitor de top ar fi achitat o notă de-a dreptul colosală. (CITEȘTE AICI: “PUȘTOAICA LUI BOTE” ȘI MILIONARUL PLĂTITOR I-AU DAT ”FATALA” LA NUBA UNUIA DINTRE CEI MAI BOGAȚI COPII AI ROMÂNIEI!)

Monica Hill ar fi lăsat-o pe iubita ex-ului fără două fațete dentare

A debutat în modeling la 12 ani!

Monica Hill este o frumoasă clujeancă de 20 ani, care este model. Bruneta a reprezentat România la la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. ”Puștoaica lui Bote” a făcut primii paşi în modeling de la 12 ani şi a lucrat și cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)