„Fotomodela” de la „Bravo, ai stil!” este însărcinată?!

Publicat: 03/01/2021 | 23:27

Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la show-ul Kanal D, ”Bravo, ai stil!” ar fi însărcinată! CANCAN.RO a aflat că Larisa Udilă și Alexandru Ogică ar urma să devină părinți pentru prima oară.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor informații de ultimă oră, iar în prim-plan se află Larisa Udilă. Potrivit sursei citate, fosta concurentă de la show-ul Kanal D ar fi însărcinată. Bruneta s-ar afla în primul trimestru de sarcină, în 7-8 săptămâni.

Există posibilitatea ca Larisa Udilă să-și ascundă momentan sarcina deoarece probabil ar vrea să se bucure cât mai mult de minunata veste alături doar de oamenii dragi. Este o perioadă frumoasă, plină de trăiti și emoții, iar bruneta și-ar dori să se dedice complet ți să trăiască totul la intensitate maximă, în sânul familiei si apropiaților.

Larisa Udilă ar fi însărcinată în 7-8 săptămâni

Larisa Udilă, cerută de nevastă într-un cadru de vis

Larisa Udilă și Alexandru Ogică de aproximativ șase ani. În 2018, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a fost cerută în căsătorie cu un inel superb, pe malul lacului Cernica. Bruneta abia și-a putut stăpâni lacrimile în prezența prietenilor de suflet care au fost martori la evenimentul emoționant organizat până în cel mai mic detaliu de logodnicul ei.

Pe un covor roșu plin de petale de trandafiri, Alexandru Ogică s-a pus în genunchi și a pus marea întrebarea. Bineînțeles, răspunsul Larisei Udilă a fost afirmativ în aplauzele tuturor celor prezenți. Bruneta a primit, de asemenea, din partea logodnicului ei și un buchet imens de trandafiri roșii. (VEZI ȘI: FOTOMODELA DE LA ”BRAVO, AI STIL” & IUBITUL FOTBALIST LA STEAUA AU FUGIT ÎN ”LUNĂ DE MIERE” ÎNAINTEA… NUNȚII!)

“Vreau să avem șapte copii!”

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie de Alexandru Ogică, Larisa Udilă a postat un mesaj emoționant pe contul personal de socializare. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, REVELION DE TOP CU „BRIGADA” ÎN DUBAI. VEDETA A „BIFAT” TOT: FESTIN CU ȘAMPANII DE LUX, PLAJE PLINE, SHOPPING LA MAXIM)

Îți mulțumesc pentru toate amintirile frumoase pe care le avem împreună. M-ai făcut în ultimii ani să te iubesc, cum nu credeam că voi iubi vreodată. Mi-ai făcut și multe zile fripte, ce e drept, dar am trecut prin cele mai grele momente din viața mea alături de tine în cel mai frumos mod.

Nu există alinare mai mare decât dragostea sinceră. Anul ăsta, viața m-a pus la încercare grav și nimeni nu ar fi putut să mă susțină mai tare decât tine! Nu știu ce va fi, dar știu ce vreau să fie, vreau să avem șapte copii, sănătate și multă dragoste. Atât! Dacă am reușit să fac un pas pentru visul meu, am reușit cu ajutorul susținerii tale. Sunt datoare față de tine să te susțin toată viața și asta voi face! Te iubesc și nimeni nu ne poate învinge împreună!”, spunea Larisa Udilă.

Cine este Larisa Udilă

Larisa Udilă a devenit cunoscută după participarea la Bravo, ai Stil!, emisiunea de fashion de la Kanal D. Bruneta a făcut spectacol în cadrul competiției și a câștigat mulți fani, care o urmăresc cu interes.

În ciuda faptului că nu mai are proiecte televizate, Larisa Udilă este extrem de activă pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” are multe colaborări în mediul online cu diverse brand-uri vestimentare și de beauty, iar încet-încet a devenit ”influencer”. (VEZI ȘI: CE ASCUND DOCUMENTELE SECRETE ALE VATICANULUI DESPRE ANUL 2021)

Larisa Udilă este fosta concurentă din cadrul competiției ”Bravo, ai stil”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.